NBA

Λέικερς: Συμφωνία με Γουέιτερς

Miami Heat guard Dion Waiters (11) reacts to a foul in the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers on Tuesday, April 9, 2019, in Miami. (AP Photo/Brynn Anderson)
Miami Heat guard Dion Waiters (11) reacts to a foul in the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers on Tuesday, April 9, 2019, in Miami. (AP Photo/Brynn Anderson) AP PHOTO/BRYNN ANDERSON

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Λέικερς συμφώνησαν με τον Ντιόν Γουέιτερς, προσθέτοντας ακόμα έναν περιφερειακό στο ρόστερ τους.

Ο Ντιόν Γουέιτερς θα πάρει μία ακόμα ευκαιρία να σώσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο. Όπως αναφέρει το ESPN, ο έμπειρος γκαρντ συμφώνησε με τους Λέικερς και αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ τους.

Ο Γουέιτερς έχει βιώσει μία από τις πιο περίεργες σεζόν που έχει βιώσει ποτέ ΝΒΑερ, αφού μέσα στην σεζόν οι Χιτ τον τιμώρησαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις για πειθαρχικά παραπτώματα πριν τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή στους Γκρίζλις - οι οποίοι στην συνέχεια τον άφησαν ελεύθερο.

Αποκορύφωμα των ατασθαλιών του Γουέιτερς ήταν η κατανάλωση ζελεδάκιων που περιείχαν κάνναβη με αποτέλεσμα να πάθει επιληπτική κρίση, που ακολουθήθηκε με νέα τιμωρία επειδή μία μέρα δήλωσε άρρωστος αλλά στην συνέχεια ανέβασε VIDEO στο Instagram που τον έδειχνε να κάνει πάρτι στο σκάφος του! Τίποτα από αυτά δεν πτόησε πάντως τους Λέικερς από το να του προσφέρουν συμβόλαιο προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερο βάθος στην περιφέρεια.

Την φετινή σεζόν ο Γουέιτερς έχει αγωνιστεί μόλις σε τρία παιχνίδια, έχοντας σε αυτό το διάστημα 9.3 πόντους και 3.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 14 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Brynn Anderson

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ