NBA

Λέικερς: Σταμάτησαν τις συζητήσεις με τον Καρμέλο Άντονι

Houston Rockets forward Carmelo Anthony reacts during the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets, Friday, Nov. 2, 2018, in New York. The Rockets won 119-111. (AP Photo/Mary Altaffer)
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Περίμενε αρκετές εβδομάδες τους Λέικερς και τώρα ο Καρμέλο Άντονι βλέπει την ομάδα του Λος Άντζελες να αποσύρει το ενδιαφέρον της για εκείνον. Αιτία; Οι λίγες πιθανότητές της να μπει στα playoffs.

Οι τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς έβαλαν τους Λέικερς σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την είσοδό τους στην οκτάδα της Δυτικής Περιφέρειας και κατά συνέπεια στα playoffs, με αποτέλεσμα ο Μάτζικ Τζόνσον κι ο Ρομπ Πελίνκα να σταματήσουν τις συζητήσεις με τον Καρμέλο Άντονι στον οποίο ήταν έτοιμοι να δώσουν συμβόλαιο έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο Μέλο παραμένει free agent μετά την αποδέσμευσή του από τους Χιούστον Ρόκετς, ήθελε να παίξει στο πλευρό του καλού του φίλου, ΛεΜπρόν Τζέιμς, ωστόσο η κατάσταση στο Λος Άντζελες δεν είναι ευχάριστη και οι Λέικερς αντιλαμβάνονται πως πλέον δεν έχουν πολλές πιθανότητες για να χωρέσουν στην οκτάδα. Το αποψινό ντέρμπι με τους Κλίπερς είναι οριακό, καθώς σε περίπτωση νέας ήττας η σεζόν θα τελειώσει πρόωρα. Αν η παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς νικήσει, τότε ίσως οι συζητήσεις με τον Άντονι αναθερμανθούν, γεγονός που δεν δείχνει πάντως πολύ πιθανό.

Δείτε εδώ την κατάταξη στις δύο περιφέρειες του ΝΒΑ

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ