NBA

Λέικερς: Σήμερα (16/4) το πρώτο ραντεβού για τον νέο προπονητή

Sager Strong Award winner, Monty Williams, poses in the press room at the 2017 NBA Awards at Basketball City at Pier 36 on Monday, June 26, 2017, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Sager Strong Award winner, Monty Williams, poses in the press room at the 2017 NBA Awards at Basketball City at Pier 36 on Monday, June 26, 2017, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Ρομπ Πελίνκα και Μόντι Γουίλιαμς θα συναντηθούν σήμερα (16/4), καθώς η αναζήτηση των Λέικερς για τον νέο προπονητή τους βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη.

Την ώρα που οι Κλίπερς έχουν "μεθύσει" από τον θρίαμβο στο Γκόλντεν Στέιτ και την ανατροπή του αιώνα, τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία των playoffs, οι συντοπίτες Λέικερς προσπαθούν σιγά-σιγά να ορθοποδήσουν και να προετοιμάσουν την ομάδα της σεζόν 2019/20. Ο Μάτζικ Τζόνσον αποχώρησε, ο Ρομπ Πελίνκα έμεινε όμως στο Λος Άντζελες και σε συνεργασία με την Τζίνι Μπακς θα πάρει τις αποφάσεις με πρώτη και καλύτερη εκείνη για τον νέο προπονητή.

Υπάρχουν 4-5 ονόματα που έχουν ξεχωρίσει αυτή τη στιγμή για τη θέση που έμεινε κενή μετά από την αποχώρηση του Λουκ Γουόλτον (Τάιρον Λου, Τζέισον Κιντ, Τζουάν Χάουαρντ, Μόντι Γουίλιαμς), ο Πελίνκα όμως θα ανοίξει τον κύκλο των συναντήσεων/συνεντεύξεων με τον τελευταίο. Θα συναντήσει τον Μόντι Γουίλιαμς που εργάζεται αυτή την περίοδο στους Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς, έναν 47χρονο τεχνικό που έχει εργαστεί στους Μπλέιζερς, τους Χόρνετς/Πέλικανς και τους Θάντερ και έχει ρεκόρ 173 νικών και 221 ηττών.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ