ΜΠΑΣΚΕΤ

Λέικερς: Απόλυτοι κυρίαρχοι στο Μέμφις

Λέικερς: Απόλυτοι κυρίαρχοι στο Μέμφις
AP PHOTO/BRANDON DILL

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Κάιλ Κούζμα οδήγησαν τους Λέικερς σε περίπατο στο Μέμφις, όπου επιβλήθηκαν των Γκρίζλις με 111-88 και έφτασαν τις 5 νίκες στους τελευταίους 6 αγώνες (VIDEO).

Οι Λέικερς έχουν αφήσει για τα καλά πίσω τους όλες τις κακές συνήθειες του πρώτου μήνα. Πλέον η ομάδα του Λουκ Γουόλτον όχι μόνο παίζει καλό και αποτελεσματικό μπάσκετ, αλλά κερδίζει και με πειστικό τρόπο. Το εμφατικό 111-88 στο FedEx Forum αποτελεί το καλύτερο δυνατό παράδειγμα για το τι μπορούν να κάνουν οι φετινοί Λέικερς, οι οποίοι ανέκαμψαν άμεσα μετά την χθεσινή ήττα στο Σαν Αντόνιο και έφτασαν τις 5 νίκες στους τελευταίους 6 αγώνες, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 16-10.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς (20 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 9 ασίστ) και ο Κάιλ Κούζμα (20 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ) ήταν οι παίκτες που οδήγησαν όλο το βράδυ τους Λέικερς, οι οποίοι κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (57-36) και είχαν με διψήφιο αριθμό πόντων και τους Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ (16), Τζος Χαρτ (16), Σιάτοσλαβ Μίχαλιουκ (11) και ΤζαΒέιλ ΜακΓκι (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ). Και όλα αυτά χωρίς τον Μπράντον Ινγκραμ, που απουσίασε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με διάστρεμμα και αναμένεται να μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον άλλη μία εβδομάδα.

Λέικερς: Απόλυτοι κυρίαρχοι στο Μέμφις

Ο Γουέιν Σέλντεν (17 πόντοι) ήταν ο πρώτος σκόρερ των Γκρίζλις, οι οποίοι δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα του ματς μετά το πρώτο εξάλεπτο, με αποτέλεσμα να χάσουν για πρώτη φορά έπειτα από διαδοχικές νίκες επί των Κλίπερς και των Πέλικανς. Οι Λέικερς ξέφυγαν με 20-41 στο 17’ και από εκεί και πέρα μετέτρεψαν τον αγώνα σε περίπατο, ξεφεύγοντας μέχρι και με 29 πόντους διαφορά λίγο πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Photo credits: AP Photo/Brandon Dill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ