ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέσπασμα ΛεΜπρόν: "Στο NFL βλέπουν τους παίκτες σαν σκλάβους"!

Ξέσπασμα ΛεΜπρόν: "Στο NFL βλέπουν τους παίκτες σαν σκλάβους"!
AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επιτέθηκε με δηλώσεις του στους ιδιοκτήτες των ομάδων του NFL, κατηγορώντας τους ευθέως ότι συμπεριφέρονται στους παίκτες σαν να είναι σκλάβοι!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είναι απλώς ένας παίκτης. Είναι ένας άνθρωπος που έχει βγει μπροστά σε πολλά κοινωνικά θέματα, ενώ τα έχει βάλει ανοιχτά ακόμα και με τον Ντοναλντ Τραμπ. Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, λοιπόν, στην "Washington Post" θεώρησε ότι έπρεπε να πάρει θέση για αυτά που συμβαίνουν στο NFL, το πρωτάθλημα του American Football, όπου οι συνθήκες δεν είναι πάντα ιδανικές για τους παίκτες.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του ο Τζέιμς λοιπόν δεν δίστασε να τα βάλει με την λίγκα: " Στο NFL υπάρχουν απλώς μερικοί άσπροι που είναι ιδιοκτήτες των ομάδων και έχουν μία νοοτροπία να βλέπουν τους παίκτες σαν σκλάβους" δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει: " Σκέφτονται ότι 'αυτή είναι η ομάδα μου και θα κάνεις ό,τι σου πω να κάνεις ή θα σε ξεφορτωθώ"!

Ακολούθως μάλιστα ο Τζέιμς θεώρησε ότι όφειλε να πλέξει το εγκώμιο του ΝΒΑ για το γεγονός ότι αισθάνεται πιο άνετα με το να εκφράζει τις απόψεις του: " Είμαι ευγνώμων στον Κομισάριό μας, τον Άνταμ Σίλβερ. Δεν τον πειράζει ότι έχουμε... συναισθήματα και θέλουμε να τα εκφράσουμε. Δεν έχει σημασία αν συμφωνεί με τις απόψεις μας, τουλάχιστον μας αφήνει να ακουστούμε. Όσο το κάνουμε με σωστό, μη βίαιο, τρόπο, τότε δεν έχει πρόβλημα με αυτό".

Κλείνοντας, ο Τζέιμς τονισε: " Οι παίκτες είναι που κινούν το "πλοίο". Εμείς. Κάθε Κυριακή, αν δεν παίξουν οι σταρ της λίγκας τότε δεν υπάρχει football. Το ίδιο ισχύει και γι ατο ΝΒΑ. Η διαφορά ανάμεσα στο ΝΒα και το NFL είναι ο΄τι στο ΝΒΑ ενδιαφέρονται για τους παίκτες. Στο NFL τους ενδιαφέρει μόνο τι θα κάνεις την Κυριακή, ή την Δευτέρα ή την Πέμπτη. Αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει, σε αφήνουν και προχωράνε".

AP Photo/Mark J. Terrill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ