ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέσπασαν στους Λέικερς οι Σπερς

San Antonio Spurs guard DeMar DeRozan, right, shoots as Los Angeles Lakers forward Kyle Kuzma defends during the second half of an NBA basketball game, Wednesday, Dec. 5, 2018, in Los Angeles. The Lakers won 121-113. (AP Photo/Mark J. Terrill)
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Στηριζόμενοι σε ένα διαστημικό 4ο δωδεκάλεπτο όπου σημείωσαν 44 πόντους (!) οι Σπερς κέρδισαν με 133-120 τους Λέικερς, με τον ΝτεΡόζαν να πραγματοποιεί τεράστια εμφάνιση.

Οι Σπερς όδευαν ολοταχώς προς μία ακόμα ήττα, αφού στο φινάλε της τρίτης περιόδου του αγώνα με τους Λέικερς στο Σαν Αντόνιο ήταν πίσω στο σκορ με 89-99. Εκεί όμως που τα πράγματα έμοιαζαν άσχημα, κάτι... άλλαξε. Για μία περίοδο οι Σπερς θύμισαν τους... παλιούς Σπερς και παίζοντας διαστημικό μπάσκετ κέρδισαν με 133-121 τους Λέικερς, με το επιμέρους σκορ της τέταρτης περιόδου να είναι 44-21 υπέρ τους!

Ήταν ένα ξέσπασμα που έψαχνε καιρό το Σαν Αντόνιο, το οποίο επέστρεψε στις νίκες, παίρνοντας παράλληλα ρεβάνς από τους Λέικερς για την προ ημερών ήττα τους στο Λος Άντζελες.

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 36 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τους Πάτι Μιλς, Τζέικομπ Πετλ και ΛαΜάρκους Όλντριτζ να προσθέτουν από 14 πόντους.

Για τους Λέικερς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε 35 πόντους, 8 ριμπάουντ και 11 ασίστ και ο Κάιλ Κούζμα 27 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ξέσπασαν στους Λέικερς οι Σπερς

AP Photo/Mark J. Terrill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ