NBA

Κλίπερς: Σπουδαία προσθήκη με τον "καυτό" Μάρκους Μόρις

Κλίπερς: Σπουδαία προσθήκη με τον "καυτό" Μάρκους Μόρις
AP Photo/Darron Cummings AP PHOTO/DARRON CUMMINGS

Τον Μάρκους Μόρις των 20 πόντων ανά αγώνα βάζουν στο δυναμικό τους οι Λος Άντζελες Κλίπερς, που πατούν το γκάζι για να κατακτήσουν φέτος το πρωτάθλημα.

Πιο αποφασισμένοι από ποτέ να κάνουν πρωταθλητισμό είναι οι Κλίπερς, που συμφώνησαν με τους Νικς για να αποκτήσουν τον Μάρκους Μόρις και να δυναμώσουν/σκληρύνουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους στον δρόμο προς τα playoffs.

Οι παράγοντες της ομάδας του Λος Άντζελες αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον φόργουορντ Μόρις Χάρκλες μαζί με έναν ή δύο ακόμη νεαρούς, ώστε να κερδίσουν τον Μόρις που στην ένατη σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ μετρά 19.6 πόντους από 44% στο δίποντο, 44% στο τρίποντο, 82% στις βολές, 5.4 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 43 λεπτά συμμετοχής σε 43 αγώνες. Μαζί με τον Μόρις οι Κλίπερς πήραν και τον Αϊζάια Τόμας από τους Γουίζαρντς, που με τη σειρά τους απέκτησαν τον Ζερόμ Ρόμπινσον από την ομάδα του Λος Άντζελες.

Κλίπερς και Νικς συζητούν τις λεπτομέρειες, ώστε η ανταλλαγή να ολοκληρωθεί πριν εκπνεύσει η Trade Deadline στις 22:00 ώρα Ελλάδας. Η ομάδα της Νέας Υόρκης είναι 13η στην Ανατολή με ρεκόρ 15-36, ενώ εκείνη του Λος Άντζελες είναι δεύτερη στη Δύση με 35-16.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ