NBA

Κλίπερς: Ξεκουράζουν τον Λέοναρντ κόντρα στους Μπακς

Κλίπερς: Ξεκουράζουν τον Λέοναρντ κόντρα στους Μπακς
AP Photo/Kyusung Gong AP PHOTO/KYUSUNG GONG

Οι Κλίπερς γνωστοποίησαν ότι θα παραταχθούν χωρίς τον Κουάι Λέοναρντ κόντρα στους Μπακς, αφού θέλουν να ξεκουράσουν τον σταρ τους.

Η πρώτη μάχη ανάμεσα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κουάι Λέοναρντ μετά το περσινό τους συναπάντημα στους τελικούς της Ανατολής θα πρέπει να περιμένει. Όπως ανακοίνωσαν οι Κλίπερς, ο σταρ τους θα μείνει εκτός από τον αγώνα με τους Μπακς στο Λ.Α τα χαράματα της Πέμπτης (7/11) ώρα Ελλάδος για λόγους ξεκούρασης και θα αγωνιστεί μία ημέρα αργότερα κόντρα στους Μπλέιζερς.

Αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι που θα χάσει ο Λέοναρντ για λόγους ξεκούρασης, αφού είχε μείνει εκτός και στον αγώνα με τους Τζαζ ( ήττα με 96-110). Με βάση τις μέχρι τώρα κινήσεις των Κλίπερς, η ομάδα του Λ.Α φαίνεται έτοιμη να ακολουθήσει το περσινό παράδειγμα των Ράπτορς και να αποφύγει - τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν - να χρησιμοποιήσει τον Λέοναρντ σε καταστάσεις back to back αγώνων (δύο αγώνες σε δύο μέρες).

Υπενθυμίζεται ότι οι Κλίπερς αγωνίζονται από το ξεκίνημα της σεζόν χωρίς τον Πολ Τζορτζ, ο οποίος κατά την διάρκεια της offseason υποβλήθηκε σε εγχειρίσεις και στους δύο ώμους. Με βάση την τελευταία ενημέρωση της ομάδας του Λ.Α, ο Τζορτζ αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στα παρκέ, αφού προς το παρόν συμμετέχει σε καταστάσεις 3 on 3 στις προπονήσεις.

Την φετινή σεζόν Λέοναρντ έχει 29.3 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ, 2.3 κλεψίματα και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 30.5 λεπτά συμμετοχής, με όλες τις επιδόσεις του (εκτός του χρόνου συμμετοχής) να αποτελούν μέχρι στιγμής ρεκόρ καριέρας.

AP Photo/Kyusung Gong

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ