ΜΠΑΣΚΕΤ

Καζάνι που βράζει οι Καβαλίερς, έτοιμος να τα βροντήξει ο Τζέι Αρ Σμιθ!

OAKLAND, CA - MAY 31:  JR Smith #5 of the Cleveland Cavaliers handles the ball against the Golden State Warriors in Game One of the 2018 NBA Finals on May 31, 2018 at ORACLE Arena in Oakland, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2018 NBAE (Photo by Andrew D. Bernstein/NBAE via Getty Images)
OAKLAND, CA - MAY 31: JR Smith #5 of the Cleveland Cavaliers handles the ball against the Golden State Warriors in Game One of the 2018 NBA Finals on May 31, 2018 at ORACLE Arena in Oakland, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2018 NBAE (Photo by Andrew D. Bernstein/NBAE via Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Λάρι Ντρου δεν αναλαμβάνει τη θέση του head coach, ο Τζέι Αρ Σμιθ σκέφτεται να τα... βροντήξει και ο Κάιλ Κόρβερ ετοιμάζει βαλίτσες. Η κατάσταση στους Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν είναι το τελευταίο διάστημα ευχάριστη.

Ο Τάιρον Λου απολύθηκε από τους Καβαλίερς, οι συζητήσεις των παραγόντων της ομάδας δεν έχουν βρει σημείο επαφής με τον Λάρι Ντρου για να γίνει ο έμπειρος προπονητής ο επόμενος, ίσως προσωρινός, ίσως μόνιμος τεχνικός της ομάδας και στο Κλίβελαντ η κατάσταση αρχίζει να γίνεται όλο και πιο περίπλοκη. Κι αν οι συζητήσεις με τον Ντρου (που ζητά κάτι περισσότερο από το 1.000.000 δολάρια που προβλέπει το συμβόλαιό του ως assistant coach) δεν εξελίσσονται όπως θα περίμεναν οι δύο πλευρές, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα με τον Τζέι Αρ Σμιθ και τον Κάιλ Κόρβερ.

Οι άνθρωποι των Καβς ενημέρωσαν τον πρώτο ότι θα χάσει τη θέση του στο ροτέισον και θα παρακολουθεί στο εξής τους αγώνες από την άκρη του πάγκου, με αποτέλεσμα ο Σμιθ να είναι πολύ ενοχλημένος και να σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Κλίβελαντ! Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα είναι πολύ άσχημη και για τον αθλητή, αλλά και για την ομάδα, την ώρα που ο Κάιλ Κόρβερ έχει αρχίσει να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να παραχωρηθεί όπως όλα δείχνουν με ανταλλαγή. Όπως έγινε στην περίπτωση του Σμιθ, έτσι και σε αυτή του Κόρβερ, οι παράγοντες των Καβαλίερς έχουν πάρει την απόφασή τους να κινηθούν προς άλλη κατεύθυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ