ΜΠΑΣΚΕΤ

"Καυτοί" Νετς, κέρδισαν και τους Λέικερς!

Brooklyn Nets' D'Angelo Russell (1) shoots over Los Angeles Lakers' Kyle Kuzma (0) during the second half of an NBA basketball game Tuesday, Dec. 18, 2018, in New York. The Nets won 115-110. (AP Photo/Frank Franklin II)
AP Photo/Frank Franklin II AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Τρομεροί οι Νετς, συνεχίζουν να τρελαίνουν κόσμο, αφού κέρδισαν με 115-110 τους Λέικερς και έφτασαν τις 6 σερί νίκες!

Οι Νετς το έκαναν και πάλι το θαύμα τους. Παίζοντας σε ακόμα ένα παιχνίδι όμορφο μπάσκετ, το Μπρούκλιν κέρδισε τους Λέικερς με 115-110 και έφτασε τις 6 συνεχόμενες νίκες, "τρέχοντας" αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο εν ενεργεία σερί νικών στο ΝΒΑ!

Οι Νετς συνεχίζουν να παίζουν στο δικό τους τέμπο, παρασύροντας τους αντιπάλους τους, με τους Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς να μην αποτελούν εξαίρεση. Ήταν τόσο καλό το Μπρούκλιν, που δεν πρόλαβε καν να... λιώσει από την πίεση στο τέλος του αγώνα - όπως έχει συμβεί πολλές φορές φέτος. Ίσα-ίσα, που χάρη στα ηρωικά καλάθια του Ντ'Άντζελο Ράσελ και 2/4 βολές του Ρόντα Χόλις-Τζέφερσον κράτησε τη νίκη, παρά το γεγονός ότι νωρίτερα απώλεσε διαφορά 13 πόντων στην τέταρτη περίοδο!

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι ακόμα και μετά από αυτή τη νίκη το ρεκόρ των Νετς είναι μόλις 14-18. Την ίδια στιγμή το ρεκόρ των Λέικερς, που μετράνε 3 ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια τους, είναι 18-13.

Ο Ράσελ με 22 πόντους και 13 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζο Χάρις να προσθέτει 19 πόντους, τον Σπένσερ Ντίνγουϊντι 18 πόντους και τον Χόλις-Τζέφερσον 17 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Για τους Λέικερς, ο ΛεΜπρόν είχε 36 πόντους, 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ο Λόνζο Μπολ 23 πόντους και ο Κάιλ Κούζμα 22 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

"Καυτοί" Νετς, κέρδισαν και τους Λέικερς!


AP Photo/Frank Franklin II

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ