NBA

Κάταγμα κόπωσης ο Μοχάμεντ Μπάμπα των Ορλάντο Μάτζικ

Orlando Magic's Mo Bamba (5) looks to take a shot against the Indiana Pacers during the second half of an NBA basketball game, Friday, Dec. 7, 2018, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Orlando Magic's Mo Bamba (5) looks to take a shot against the Indiana Pacers during the second half of an NBA basketball game, Friday, Dec. 7, 2018, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Αρκετό καιρό εκτός δράσης θα μείνει ο ρούκι σέντερ των Ορλάντο Μάτζικ, Μοχάμεντ Μπάμπα, καθώς υπέστη κάταγμα κόπωσης στο αριστερό του πόδι.

Άτυχος στάθηκε ο Μοχάμεντ Μπάμπα, ο οποίος υπέστη κάταγμα κόπωσης στο αριστερό του πόδι και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό. Ο 20χρονος ύψους 2μ.13 σέντερ των Ορλάντο Μάτζικ δεν θα υποβληθεί, πάντως, σε επέμβαση καθώς προτιμήθηκε να ξεκουραστεί και να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή πριν εξεταστεί το ενδεχόμενο του χειρουργείου.

Ο Μπάμπα πρόλαβε να παίξει στην ρούκι σεζόν του σε 47 αγώνες, είχε 6.2 πόντους με 55.5% στο δίποντο, 30% στο τρίποντο και 58.7% στις βολές, μαζί με 5 ριμπάουντ και 1.4 κοψίματα ανά μόλις 16.3 λεπτά συμμετοχής. Ήταν η έκτη επιλογή στο NBA Draft 2018, μετά από μόλις μία σεζόν στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, ενώ αρκετά από τα λεπτά του θα πάρει στο εξής ο Κεμ Μπιρτς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ