NBA

Κάρι εναντίον Κάρι

Κάρι εναντίον Κάρι
AP Photo/Steve Dykes, File AP PHOTO/STEVE DYKES, FILE

Για πρώτη φορά στην ιστορία των playoffs του ΝΒΑ δύο αδέρφια, ο Στέφεν και ο Σεθ Κάρι, θα τεθούν αντιμέτωπα σε σειρά περιφερειακών τελικών (VIDEO).

Οι Γουόριορς έχουν συνηθίσει να βλέπουν στο διάβα τους το Πόρτλαντ στα playoffs της δυτικής περιφέρειας. Δύο φορές έχουν διασταυρωθεί οι δρόμοι τους στο παρελθόν (το 2016 και το 2017) και ισάριθμες φορές προκρίθηκαν οι "Dubs" με 4-1 και 4-0 νίκες. Η συγκεκριμένη σειρά, πάντως, θα είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες για τον Στέφεν Κάρι. Ο λόγος; Στην απέναντι πλευρά του γηπέδου θα βρίσκεται και ο μικρότερος αδερφός του, Σεθ.

Για πρώτη φορά από τότε που ο Σεθ μπήκε στο ΝΒΑ , τα αδέρφια Κάρι θα τεθούν αντιμέτωπα στα playoffs, γράφοντας παράλληλα ιστορία. Ποτέ ξανά δύο αδέρφια δεν βρέθηκαν στο ίδιο γήπεδο και σε αντίπαλες ομάδες, τόσο "βαθιά" στα playoffs, σε σειρά περιφερειακών τελικών.

" Θα έχει πλάκα. Είναι δύσκολο να το πιστέψω αυτή τη στιγμή. Τόσα χρόνια παρακολουθούσα τον Στεφ στους δυτικούς Τελικούς, στους Τελικούς του ΝΒΑ, κι εγώ βρισκόμουν στις κερκίδες. Θα είναι διασκεδαστικό να βρίσκομαι εκεί έξω, στο γήπεδο, να τον ανταγωνίζομαι. Είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα για εμάς. Και οι οικογένειες μας θα το διασκεδάσουν επίσης", δήλωσε ο Σεθ Κάρι ενόψει του αποψινού, πρώτου αγώνα της σειράς (15/5, 04:00) στο Όκλαντ.

" Βλέποντας τον Σεθ να παίζει στην τηλεόραση, με πιάνει νευρικότητα. Η κατάσταση για την οικογένεια μου δεν έχει χαμένο. Θα βρεθούν στους Τελικούς ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί, αλλά είναι λιγάκι τρελό να σκέφτεσαι ότι είμαστε όλοι σε αυτό το στάδιο και ετοιμαζόμαστε να παίξουμε μπροστά στην οικογένειά μας", λέει από τη μεριά του ο Στέφεν, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει τον αδερφό του εννέα φορές στην κανονική περίοδο, μετρώντας επτά νίκες.

Η κόντρα του Στέφεν με τον Σεθ έχει διχάσει πάντως την υπόλοιπη οικογένεια Κάρι. Το ποιον θα υποστηρίξουν δεν αποτελεί πάντως πρόβλημα. Οι γονείς τους αποφάσισαν να το λύσουν με το στρίψιμο ενός νομίσματος. Ο Ντελ θα είναι με τον έναν και η Σόνια με τον άλλον. Όσο για την αδερφή τους; Η ίδια δηλώνει "ουδέτερη"...

Photo credits: AP Photo/Steve Dykes, File

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ