Καντέρ για Τούρκογλου: "Σου είπε ο μπαμπάς σου ο Ερντογάν να με κάνεις μπλοκ;"

Ένα σχόλιο του Χέντο Τούρκογλου στα social media στον λογαριασμό του ΝΒΑ έφερε την έκρηξη του Ένες Καντέρ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πρόεδρο της τουρκικής Ομοσπονδίας "σκυλάκι του Ερντογάν".

Ο Χέντο Τούρκογλου βρέθηκε στο στόχαστρο του Ένες Καντέρ, ο οποίος χαρακτήρισε για μία ακόμα φορά τον Πρόεδρο της Τουρκικής Ομοσπονδίας "σκυλάκι του Ερντογάν" και... όχι μόνο. Αφορμή; Ένα σχόλιο του Τούρκογλου στα social media.

Με το ΝΒΑ να θέλει να τιμήσει τους Μουσουλμάνους ποστάροντας στα social media ένα VIDEO που έδειχνε μεταξύ άλλων και τον Καντέρ, ο Τούρκογλου απάντησε στα σχόλια ότι "στο ΝΒΑ υπάρχουν άλλοι Μουσουλμάνοι παίκτες, όπως ο Τσέντι Οσμάν, ο Φουρκάν Κορκμάζ και ο Έρσαν Ιλιασόβα". Και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Καντέρ.

Ο σέντερ των Σέλτικς πόσταρε λοιπόν το σχόλιο του Τούρκογλου στο twitter, μαζί με μία ακόμα φωτογραφία που δείχνει ότι ο Πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας τον έχει μπλοκάρει στα social media, γράφοντας: "Ο Δικτάτορας Ερντογάν έδωσε πίσω στο σκυλάκι του τον Χέντο Τούρκογλου το κινητό του για να γράψει αυτό το σχόλιο; Επίσης, μήπως ο μπαμπάς σου ο Ερντογάν σου είπε να με κάνεις μπλοκ";

Δείτε το σχόλιο του Τούρκογλου:

AP Photo/Nick Wass

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.