NBA

Καντέρ για Φενέρμπαχτσε: "Δεν με νοιάζει, δεν μπορούν να με πληρώσουν"

Boston Celtics center Enes Kanter (11) during the first quarter of an NBA basketball game in Boston, Monday, Nov. 11, 2019. (AP Photo/Charles Krupa)
Boston Celtics center Enes Kanter (11) during the first quarter of an NBA basketball game in Boston, Monday, Nov. 11, 2019. (AP Photo/Charles Krupa) AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Ο Ενές Καντέρ απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο στην ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον του η Φενέρμπαχτσε.

Το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιουλίου, η Φενέρμπαχτσε εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του Ενές Καντέρ, με αφορμή το social post που έκανε ο 28χρονος σέντερ, λέγοντας πως " όταν μια μέρα επιστρέψω πίσω στην πατρίδα, μόνο τη δική της φανέλα θα φορέσω". Ο τουρκικός σύλλογος διευκρίνισε πως "οι πόρτες μας είναι κλειστές για εκείνον" δεδομένου ότι η κόντρα του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μαίνεται.

Ο ψηλός των Μπόστον Σέλτικς δεν άφησε όμως αναπάντητη αυτή την τοποθέτηση. Σήκωσε το γάντι που του πέταξε η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε κι απάντησε μέσω Twitter, έστω με χιουμοριστικό τρόπο.

Κάτω από την είδηση των δηλώσεων του Αλί Κοτς περί μείωσης του προϋπολογισμού της Φενέρμπαχσε για το 2020/21, ελέω των υπέρογκων χρεών που την κυνηγούν, ο Ενές Καντέρ σχολίασε πως " δεν πειράζει, δεν μπορεί να με πληρώσει έτσι κι αλλιώς. Δεν πρόκειται να έρθω".

Για την ιστορία, το συμβόλαιο του Ενές Καντέρ με τους Μπόστον Σέλτικς για το 2020/21 προβλέπει απολαβές που φτάνουν στα 5.000.000 δολάρια. Όχι ότι άμα ήταν μικρότερο, θα μπορούσε ποτέ να γυρίσει -τη δεδομένη χρονική στιγμή- στη Φενέρμπαχτσε, αφού έχει καλό όνομα στις ΗΠΑ και, όπως και να έχει, θα βρίσκει αφορμές για να παραμείνει στο ΝΒΑ για μερικά ακόμη χρόνια.

AP Photo/Charles Krupa

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ