NBA

"Καμπάνα" του ΝΒΑ στον Λου Γουίλιαμς για τα νυχτοπερπατήματα

"Καμπάνα" του ΝΒΑ στον Λου Γουίλιαμς για τα νυχτοπερπατήματα
AP Photo/Ringo H.W. Chiu AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Χωρίς τον Λου Γουίλιαμς, που έφυγε από τη "φούσκα" της Disney World, ταξίδεψε 700 χιλιόμετρα και... καλοπέρασε στην Ατλάντα θα δώσουν οι Λος Άντζελες Κλίπερς τα δύο πρώτα ματς στο Ορλάντο. Δέκα μέρες καραντίνα για τον έμπειρο σκόρερ.

Εκνευρισμός, απογοήτευση, προβληματισμός... Αυτά είναι τα τρία συναισθήματα που έχει αυτή τη στιγμή ο Ντοκ Ρίβερς, καθώς το ΝΒΑ ανακοίνωσε πως ο Λου Γουίλιαμς πρέπει να μπει σε καραντίνα για δέκα μέρες με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο πρώτα ματς της συνέχειας της σεζόν 2019/20 στο Ορλάντο. Ο πολύπειρος σκόρερ έφυγε από τη "φούσκα" της Disney World την περασμένη Πέμπτη, ταξίδεψε οδικώς 700 χιλιόμετρα (!) και φωτογραφήθηκε σε νυχτερινό μαγαζί της Ατλάντα με αποτέλεσμα να μάθουν όλοι πως έσπασε τους κανονισμούς της Λίγκας.

Οι άνθρωποι του ΝΒΑ ερεύνησαν την υπόθεση και ο "Sweet Lou", ο οποίος έχει αδυναμία στις γυναίκες, τα parties και την καλή ζωή θα περάσει τις επόμενες δέκα ημέρες απομονωμένος απ' όλους και απ' όλα. Με την ελπίδα να μην επαναλάβει το λάθος του. Στη σεζόν 2019/20 ο Γουίλιαμς έχει 18.7 πόντους από 44% στο δίποντο, 36% στο τρίποντο και 86% στις βολές μαζί με 3.1 ριμπάουντ και 5.7 ασίστ ανά 29.3 λεπτά συμμετοχής σε 60 αγώνες.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ