NBA

Η υπόσχεση των Σέλτικς και η "θυσία" του Άρον Μπέινς

Boston Celtics' Aron Baynes in action during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Wednesday, March 20, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Boston Celtics' Aron Baynes in action during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Wednesday, March 20, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP

Ο Άρον Μπέινς έκανε opt-in στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Μπόστον Σέλτικς, αφού πρώτα πήρε την διαβεβαίωση πως δεν πρόκειται να μπει σε πιθανή ανταλλαγή.

Στα 32 του χρόνια, ο Άρον Μπέινς είναι ένας πολύ χρήσιμος backup ψηλός. Το βράδυ της Τετάρτης (12/6) ο έμπειρος σέντερ έκανε opt-in στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, θα μείνει στη Βοστώνη για τη σεζόν 2019/20 αντί 5.453.280 δολαρίων και θα μείνει έχοντας βάλει τους δικούς του όρους. Βλέπετε, πριν κάνει χρήση της option που είχε στη διάθεσή του, ο Αυστραλός μίλησε με τον Ντάνι Έιντζ και άκουσε αυτό που ήθελε...

Ο Έιντζ του υποσχέθηκε πως δεν θα τον χρησιμοποιήσει σε πιθανό trade, δεν θα βάλει το όνομά του σε πακέτα για τον Άντονι Ντέιβις, για παράδειγμα, τον διαβεβαίωσε πως θα ολοκληρώσει τη χρονιά στους Σέλτικς και τον έπεισε να μείνει με αυτόν τον μικρό κατά γενική ομολογία μισθό. Τη σεζόν 2018/19 ο Μπέινς είχε 5.6 πόντους από 52% στο δίποντο, 34% στο τρίποντο και 86% στις βολές, μαζί με 4.7 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 0.7 μπλοκ ανά 16.1 λεπτά σε 51 αγώνες της κανονικής περιόδου.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ