NBA

Η σταυρωτή του Χάρντεν στον Ίρβινγκ που θύμισε τη μάχη Άιβερσον - Τζόρνταν

Η σταυρωτή του Χάρντεν στον Ίρβινγκ που θύμισε τη μάχη Άιβερσον - Τζόρνταν

22 χρόνια μετά από την επική σταυρωτή του Άλεν Άιβερσον στον Μάικλ Τζόρνταν, ο Τζέιμς Χάρντεν έκανε ακριβώς την ίδια κίνηση για να περάσει σαν σταματημένο τον Καϊρί Ίρβινγκ (VIDEOS).

Η αναμέτρηση των Νετς με τους Ρόκετς στο Barclays Center βρήκε την ομάδα του Χιούστον ξανά στο καναβάτσο. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη (123-116) βάζοντας 19 τρίποντα, είχαν τους Καρίς ΛεΒέρτ - Ταουρίν Πρινς σε τρομερή κατάσταση και τους Τζο Χάρις - Γκάρετ Τεμπλ να μετρούν 7/10 τρίποντα για να υποστηρίξουν ιδανικά τον Καϊρί Ίρβινγκ που ήταν αρκετά άστοχος (2/10 δίποντα) και έγινε και το νεότερο "θύμα" του Τζέιμς Χάρντεν.

Λίγο πριν από το μέσο της πρώτης περιόδου, ο "Μούσιας" κατέβασε τη μπάλα, ζήτησε να παίξει σε κατάσταση απομόνωσης τον "Uncle Drew" και τον είδε να χαμηλώνει μπροστά του. Ντρίμπλαρε και όταν ο Ίρβινγκ "τσίμπησε", νομίζοντας ότι μπορούσε να κλέψει την μπάλα, τον πέρασε σαν σταματημένο με μια εκπληκτική σταυρωτή που θύμισε την φάση που είχε γίνει τον Μάρτιο του 1997 στη Φιλαδέλφεια. Ο τότε ρούκι των Σίξερς Άλεν Άιβερσον είχε βρει απέναντί του τον Μάικλ Τζόρνταν, για να προσφέρει ένα από τα πιο όμορφα highlights της καριέρας του.

Δείτε τα δύο video με πρωταγωνιστές τον Χάρντεν και τον Άιβερσον:



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ