NBA

Η κλήση του Θανάση στον Γιάννη και η σκληρή πραγματικότητα

Η κλήση του Θανάση στον Γιάννη και η σκληρή πραγματικότητα
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε τηλέφωνο τον Γιάννη μετά το πρώτο ματς της σειράς Μπακς - Σέλτικς και ο Greek Freak αποκάλυψε τι του είπε ο μεγάλος του αδελφός.

Μία μέρα μετά την εντός έδρας ήττα από τους Σέλτικς στο Game 1 της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν "σκασμένος" τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την απόδοσή του. 7/21 σουτ είναι μια κακή επίδοση, τα 4/16 δίποντα "χτυπούν" ακόμη περισσότερο στο μάτι και ο Greek Freak καλείται τώρα να ανακάμψει, να κερδίσει το δεύτερο παιχνίδι τα ξημερώματα της Τετάρτης, να ισοφαρίσει στο 1-1 και να ταξιδέψει στη συνέχεια στη Βοστώνη για να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας.

" Μερικές φορές είναι δύσκολο να σου λένε ότι δεν έχεις παίξει σκληρά. Ο Θανάσης σπάνια με παίρνει τηλέφωνο μετά από τους αγώνες, χθες όμως το έκανε και μου είπε "Γιάννη, πρέπει να παίξεις πιο σκληρά". Η αλήθεια κάποιες φορές πονάει, είχε όμως δίκιο" ήταν μερικές από τις ατάκες του ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς πριν από την προπόνηση της Δευτέρας (29/4) και αυτός ο θυμός, αυτή η απογοήτευση μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πραγματικά σπουδαίο στη συνέχεια της σειράς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ