NBA

Η απίθανη κίνηση του Σακίλ Ο' Νιλ σε θαυμαστές που τον συλλυπήθηκαν για τον Κόμπι

Shaquille O'Neal arrives at the Grand Opening of Shaquille's at LA Live on Saturday, March 9, 2019, in Los Angeles. (Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)
Shaquille O'Neal arrives at the Grand Opening of Shaquille's at LA Live on Saturday, March 9, 2019, in Los Angeles. (Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP) WILLY SANJUAN/INVISION/AP

Δύο θαυμαστές του Σακίλ Ο' Νιλ τον συλλυπήθηκαν για τον θάνατο της αδελφής του και του Κόμπι Μπράιαντ, με τον παλαίμαχο σέντερ να τους αγοράζει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή!

Λίγες μέρες μετά από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και οκτώ ακόμη ανθρώπων στο αεροπορικό δυστύχημα του Καλαμπάσας , ο Σακίλ Ο' Νιλ είναι ένας από τους ανθρώπους που προσπαθούν να προχωρήσουν προς τα εμπρός. Ο παλαίμαχος σέντερ έχει πληγωθεί από τον τρόπο με τον οποίο "έφυγε" ο πρώην συμπαίκτης του στους Λος Άντζελες Λέικερς και με την αγάπη του κόσμου κάνει σιγά σιγά βήματα για να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Ο Σακ συνάντησε δυο άνδρες σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην Ατλάντα, τους άκουσε να του δίνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον Κόμπι αλλά και για την αδελφή του που νικήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο από τον καρκίνο και τους συμπάθησε. " Μου αρέσετε! Βρείτε το πιο ωραίο λάπτοπ στο μαγαζί και θα το πληρώσω εγώ για εσάς" ήταν η αντίδρασή του, με τους τυχερούς θαυμαστές του να επιλέγουν έναν υπολογιστή και να βγάζουν αναμνηστική φωτογραφία με τον θηριώδη σούπερσταρ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ