NBA

Γουόριορς: Όλα δείχνουν Ντουράντ για την ανατροπή

Golden State Warriors forward Kevin Durant (35) stands next to Los Angeles Clippers guard Patrick Beverley (21) during the second half of Game 2 of a first-round NBA basketball playoff series in Oakland, Calif., Monday, April 15, 2019. (AP Photo/Jeff Chiu)
Golden State Warriors forward Kevin Durant (35) stands next to Los Angeles Clippers guard Patrick Beverley (21) during the second half of Game 2 of a first-round NBA basketball playoff series in Oakland, Calif., Monday, April 15, 2019. (AP Photo/Jeff Chiu) AP

Χωρίς πρόβλημα έβγαλε την τελευταία προπόνηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ο Κέβιν Ντουράντ, που όλα δείχνουν ότι θα παίξει στον αποψινό do-or-die αγώνα με τους Τορόντο Ράπτορς.

Τα ψέματα τελείωσαν. Οι Γουόριορς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, χάνουν με 3-1 από τους Ράπτορς στους τελικούς του ΝΒΑ και απόψε (04:00 ώρα Ελλάδας, LIVE Blog από το Sport24.gr) είναι αναγκασμένοι να νικήσουν στο Τορόντο για να συνεχίσουν να ελπίζουν στο Three-Peat. Στο Game 5 με τους Καναδούς ο Στιβ Κερ θα έχει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πλέον- και τον Κέβιν Ντουράντ στη διάθεσή του, καθώς ο πολύπειρος φόργουορντ συμμετείχε χωρίς πρόβλημα στη σημερινή προπόνηση που ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:00 (ώρα Ελλάδας).

Ο KD είχε τραυματιστεί στη γάμπα στο φινάλε του πέμπτου αγώνα των ημιτελικών της Δυτικής Περιφέρειας με τους Χιούστον Ρόκετς, έχασε τη σειρά με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και περιορίστηκε σε ρόλο θεατή στους τέσσερις πρώτους αγώνες των τελικών με τους Τορόντο Ράπτορς. Με τους Γουόριορς σε do-or-die αγώνα, είναι έτοιμος να πιέσει τον εαυτό του για να τους κρατήσει όρθιους. Μένει να δουμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται μετά από απουσία ενός μήνα και αν το σπουδαίο ταλέντο του μπορεί να "σκεπάσει" την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού που δεδομένα έχει.

" Η απόφαση θα παρθεί λίγο πριν από το τζάμπολ" είπε ο Στιβ Κερ, δύο λεπτά μετά την είσοδο των δημοσιογράφων στο παρκέ της Scotiabank Arena και αφού προηγουμένως ο Ντουράντ είχε αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ