NBA

Γιόκιτς: "Εγώ φταίω για τον αποκλεισμό"

Γιόκιτς: "Εγώ φταίω για τον αποκλεισμό"
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Νίκολα Γιόκιτς πήρε πάνω του την ευθύνη για τον αποκλεισμό από τους Μπλέιζερς, δηλώνοντας πως αφού είναι ο ηγέτης των Νάγκετς έπρεπε να παίξει καλύτερα.

Οι Νάγκετς ηττήθηκαν από τους Μπλέιζερς με 96-100 στο Game 7 της σειράς και αποκλείστηκαν από τα playoffs. Η απογοήτευση ήταν διάχυτη στο Ντένβερ. Και κανένας δεν ήταν πιο απογοητευμένος από τον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος ξεκαθάρισε μετά τον αγώνα ότι το βάρος του αποκλεισμού πρέπει να βαρύνει αυτόν.

" Εγώ φταίω. Αισθάνομαι υπεύθυνος για τον αποκλεισμό" δήλωσε ο Σέρβος σέντερ μετά το Game 7, το οποίο ολοκλήρωσε με 29 πόντους με 11/26 σουτ και 13 ριμπάουντ, για να συμπληρώσει: " Στην ομάδα με βλέπουν ως τον ηγέτη, ως τον καλύτερο παίκτη της. Αστόχησα σε βολές στο τέλος του Game 3 στο Πόρτλαντ στο παιχνίδι που πήγε σε τέσσερις παρατάσεις. Έχασα και σήμερα πολλά σουτ που έπρεπε να βάλω".

Για την ιστορία, ο Γιόκιτς στα playoffs είχε 24.8 πόντους, 13 ριμπάουντ και 9.9 ασίστ μέσο όρο έναντι 20.1 πόντων, 10.8 ριμπάουντ και 7.3 ασίστ μέσο όρο που είχε στην κανονική περίοδο. Στην σειρά με το Πόρτλαντ είχε 27.1 πόντους, 13.9 ριμπάουντ και 7.7 ασίστ μέσο όρο.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ