Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ζητά 2.000.000 από εταιρεία που χρησιμοποίησε το nickname του

Αγωγή σε εταιρεία που χρησιμοποίησε παράνομα το nickname του κατέθεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που ζητά αποζημίωση δύο εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ποσό των 2.000.000 δολαρίων ζητά από εταιρεία που χρησιμοποίησε παρανόμως το nickname του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας theblast.com. Ο σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς πηγαίνει στα δικαστήρια την εταιρεία Sportz Cases, LLC καθώς θεωρεί πως εκείνη εκμεταλλεύθηκε το κατοχυρωμένο πλέον "Greek Freak" χωρίς να πληρώσει τα ανάλογα δικαιώματα με αποτέλεσμα να μπει στο μικροσκόπιο του MVP του ΝΒΑ και των ανθρώπων του.

Ο Αντετοκούνμπο υποστηρίζει ότι δεν έδωσε ποτέ την άδειά του στη συγκεκριμένη εταιρεία που κατασκευάζει θήκες για κινητά τηλέφωνα, η οποία σταμάτησε να παράγει τα προϊόντα της με το nickname του Γιάννη και έβαλε το "The Baller" δίπλα στη μορφή του. Σύμφωνα πάντα με το theblast.com, ο Greek Freak ζητά αποζημίωση 2.000.000 δολαρίων για ζημιά στο brand του, αλλά και τα κέρδη που είχε η Sportz Cases, LLC από τα προϊόντα με τη μορφή του.

Αυτή είναι η δεύτερη αγωγή που κατέθεσαν οι άνθρωποι του Αντετοκούνμπο τους τελευταίους μήνες, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και απέναντι σε εταιρεία που χρησιμοποίησε τα "GREEK FREAK" και "GREEK FR34K" χωρίς την άδειά του. Και εκεί ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς απαίτησε αποζημίωση 2.000.000 δολαρίων.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

    QUARANTINE LIVE