ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα highlights στο Λ.Α.

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo during an NBA basketball game against the Indiana Pacers Friday, Oct. 19, 2018, in Milwaukee. Milwaukee won 118-101. (AP Photo/Mike Roemer)
AP Photo/Mike Roemer AP PHOTO/MIKE ROEMER

Οι Μπακς δεν κατάφεραν να αποδράσουν με τη νίκη επί των Κλίπερς από το Λος Αντζελες, ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε άλλη μία μαγευτική εμφάνιση (VIDEO).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα πάντα στο Λος Άντζελες. Τα πάντα εκτός από το να σταματήσει τον Λου Γουίλιαμς, ο οποίος ευστόχησε σε εκτός ισορροπίας σουτ με 0,3'' να απομένουν για τη λήξη, χαρίζοντας στους Κλίπερς τη νίκη επί των Μπακς με 128-126 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση. Κατά τα άλλα, ο Έλληνας φόργουορντ ήταν για ένα ακόμα ματς εξαιρετικός.

Ο "Greek Freak" πέτυχε 27 πόντους με 11/19 σουτ (όλα μέσα από την ρακέτα) και 5/11 βολές και είχε ακόμα 18 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 5 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 6 λάθη σε 41 λεπτά. Επιπλέον, πέτυχε και το καλάθι που ισοφάρισε το σκορ 126-126 στο τελευταίο λεπτό της παράτασης. Στο τέλος, πάντως, τα "ελάφια" δεν απέφυγαν την 3η ήττα σε 12 αγώνες.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Λος Αντζελες:


Photo credits: AP Photo/Mike Roemer
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ