NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με περιορισμό στο χρόνο συμμετοχής

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με περιορισμό στο χρόνο συμμετοχής
AP Photo/Michael Conroy AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Το παιχνίδι των Μπακς στο Σακραμέντο ήταν το πρώτο στο οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιξε με περιορισμό λεπτών συμμετοχής. Και όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι το τελευταίο...

Οι Μπακς δεν χρειάστηκαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα καλύτερά του για να νικήσουν τους Κινγκς , έστω και στην παράταση. Αυτό πάντως μάλλον θα χρειαστεί να το ξανακάνουν κι άλλες φορές στη συνέχεια της σεζόν, καθώς ο Μάικ Μπούντενχολζερ σκοπεύει να προσέξει αρκετά τα λεπτά συμμετοχής του 24χρονου φόργουορντ στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου.

" Αισθάνεται καλά, δεν έχει να κάνει με τον πόνο ή το πως αισθάνεται σήμερα (σ.σ. ο χρόνος συμμετοχής του). Το θέμα είναι πως θα τον διατηρήσουμε υγιή και φρέσκο, να αισθάνεται καλά προχωρώντας στη σεζόν. Μερικές φορές πρέπει να αποταμιεύσεις κάποια λεφτά στην τράπεζα", τόνισε ο προπονητής των Μπακς αναφορικά με την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έπαιξε μόνο 24 λεπτά στο Σακραμέντο και μόνο 40,2'' στην παράταση.

" Αυτός είναι περίπου ο αριθμός στον οποίον θέλαμε να τον κρατήσουμε", υπογράμμισε ο Μπούντενχολζερ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό ίσως είναι κάτι που θα συμβεί και στη συνέχεια της κανονικής περιόδου. " Ευελπιστούμε να συνεχίσει να αισθάνεται καλύτερα όσο περνάει ο καιρός", τόνισε ο κόουτς του Μιλγουόκι.

Photo credits: AP Photo/Michael Conroy

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ