NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ιαχές "M-V-P" στη Νέα Ορλεάνη!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ιαχές "M-V-P" στη Νέα Ορλεάνη!
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άκουσε τον κόσμο που βρέθηκε στη Νέα Ορλεάνη στη νίκη των Μπακς με 130-113 να φωνάζει "M-V-P" για χάρη του και δεν έκρυψε την χαρά του για την αναγνώριση της δουλειάς του.

Οι Μπακς επιβλήθηκαν εύκολα με 130-113 των Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη , με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να "αγγίζει" το double-double, έχοντας 24 πόντους και 9 ριμπάουντ . Αυτή ήταν η 51η νίκη για τους Μπακς, με τον Γιάννη να βρίσκεται σε μία ιδιαίτερη θέση κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού άκουσε τους φιλάθλους να φωνάζουν "M-V-P" για χάρη του. Σε εκτός έδρας παιχνίδι!

Είναι προφανές πως στο γήπεδο υπήρχαν και φίλοι των Μπακς, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει την ιδιαιτερότητα του γεγονότος, με τον Γιάννη να παραδέχεται μετά τον αγώνα με δηλώσεις του πως αισθάνθηκε όμορφα όταν συνέβη αυτό, κάτι που έχει συμβεί κι άλλες φορές φέτος σε εκτός έδρας αγώνες.

" Σίγουρα άκουσα αυτές τις φωνές. Είναι εκπληκτικό. Νομίζω ότι είναι η τρίτη φορά που μου συμβαίνει αυτό σε εκτός έδρας παιχνίδι. Είναι ωραίο όταν οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων συνειδητοποιούν πόσο καλή ομάδα είμαστε και τι δουλειά κάνουμε όλη την σεζόν και την δουλειά που κάνω εγώ όλη την σεζόν" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης.

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Γιάννη, με την αναφορά στις ιαχές "M-V-P να γίνεται στο 1:50 του VIDEO:

AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ