NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: H βοήθεια που ζήτησε από τον Λίλαρντ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: H βοήθεια που ζήτησε από τον Λίλαρντ
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να κανονίσει συνάντηση με την "Hulu" και ζήτησε την βοήθεια του Ντέιμιαν Λίλαρντ. Δείτε τι έγραψαν οι δύο σούπερ σταρ στο Twitter (VIDEO).

Η "Hulu" έχει μπει για τα καλά στο ΝΒΑ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει προφανώς να έχει κάποια σχέση με την ανερχόμενη υπηρεσία συνδρομής video που δραστηριοποιείται σε ΗΠΑ και Ιαπωνία. Ο 24χρονος γκαρντ έστειλε λοιπόν μήνυμα στον Ντέιμιαν Λίλαρντ, πρωταγωνιστή στην διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας, προκειμένου να του κανονίσει συνάντηση με την Hulu!

" Ντέιμ, λάτρεψα το τατουάζ. Μπορείς να κανονίσεις μία συνάντηση με την Hulu;", έγραψε ο σούπερ σταρ των Μπακς, για να απαντήσει μερικές ώρες αργότερα ο γκαρντ των Μπλέιζερς: " Φυσικά, θα το κανονίσω". Λίγο μετά στον χορό των tweets μπήκε και η ίδια η εταιρία. Με ένα emoji. Σιγά μην έχανε την ευκαιρία...

Δείτε την διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί ο γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (την οποία αναφέρει και ως "τατουάζ" στο tweet ο Γιάννης), καθώς και όλα τα tweets που έγιναν μεταξύ Αντετοκούνμπο, Λίλαρντ και Hulu.




Photo credits: AP Photo/Aaron Gash
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ