NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο για την τάπα του Τόλιβερ: "Θα φροντίσω να μην ξανασυμβεί"

Γιάννης Αντετοκούνμπο για την τάπα του Τόλιβερ: "Θα φροντίσω να μην ξανασυμβεί"
AP Photo/LM Otero AP PHOTO/LM OTERO

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπλεξε το εγκώμιο του Άντονι Τόλιβερ για την τάπα που του έκανε, προσθέτοντας ωστόσο πως την επόμενη φορά που θα βρεθούν αντίπαλοι θα φροντίσει να μην ξανασυμβεί αυτό.

Η τάπα του Άντονι Τόλιβερ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε τον... γύρο του κόσμου και βρέθηκε ακόμα και στο Νο1 του Top-10 του ΝΒΑ . Ο Γιάννης δεν είχε πρόβλημα μετά τον αγώνα με τους Γουλβς ( νίκη με 140-126 των Μπακς ) να δώσει τα εύσημα στον αντίπαλό του για την τρομερή του τάπα. Φρόντισε ωστόσο να τονίσει ότι θα το θυμάται αυτό την επόμενη φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι!

Ο σταρ των Μπακς κλήθηκε να σχολιάσει την τάπα που δέχθηκε, δηλώνοντας σχετικά: " Δεν το περίμενα, αλλά είναι καλός αμυντικός και πήδηξε ψηλά. Βλέποντας ξανά την φάση συνειδητοποίησα ότι δεν είχα σηκωθεί τόσο ψηλά όσο νόμιζα. Μπόρεσε όμως να με σταματήσει.

Ήταν εξαιρετική προσπάθεια από μέρους του. Δεν θα τον αντιμετωπίσω ξανά φέτος. Ελπίζω την επόμενη χρονιά όταν θα βρεθούμε αντιμέτωποι να μην είναι κάτω από το καλάθι, γιατί θα φροντίσω την επόμενη φορά να μην ξανασυμβεί αυτό και να καρφώσω".

Δείτε ξανά το VIDEO με την τάπα του Τόλιβερ στον Γιάννη:

AP Photo/LM Otero

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ