ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιανγκ - Ντόντσιτς σημειώσατε... 1, με τρελή ανατροπή!

Dallas Mavericks guard Luka Doncic (77) goes in for a shot as Atlanta Hawks guard Kent Bazemore (24) defends during the first half of an NBA basketball game, Wednesday, Oct. 24, 2018, in Atlanta. (AP Photo/John Bazemore)
AP Photo/John Bazemore AP PHOTO/JOHN BAZEMORE

Στο πρώτο... συναπάντημα των Λούκα Ντόντσιτς και Τρε Γιανγκ, ο δεύτερος ήταν αυτός που χαμογέλασε, και μάλιστα με ανατροπή από το -26 (!), με τους Χοκς να κερδίζουν με 111-104 τους Μάβερικς.

Ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Τρε Γιανγκ ξέρουν ότι η μοίρα των δυο τους θα είναι για πάντα αλληλένδετη. Ο λόγος είναι ότι την ημέρα του φετινού ΝΒΑ Draft έγιναν ανταλλαγή ο ένας για τον άλλο, με τους Χοκς να επιλέγουν στο Νο3 τον Σλοβένο και να τον στέλνουν στο Ντάλας, το οποίο επέλεξε στο Νο5 τον Γιανγκ. Στην πρώτη "μονομαχία" τους λοιπόν, αμφότεροι ήταν εξαιρετικοί, αλλά στο τέλος αυτός που χαμογέλασε ήταν ο Γιανγκ, ο οποίος οδήγησε την Ατλάντα στη νίκη με 111-104, αλλά και σε επιστροφή από το -26!

Ο Γιανγκ τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους (αλλά με 3/12 σουτ και 10/13 βολές), 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 λάθη, ενώ την ίδια στιγμή ο Ντόντσιτς είχε 21 πόντους με 7/18 σουτ (2/9 εκ των οποίων τρίποντα), 5/8 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 3 λάθη, σε ένα ματς-απ που σίγουρα χάρηκε ο κόσμος.

Το παιχνίδι ήταν τρελό σε εξέλιξη. Κι αυτό γιατί το Ντάλας στην αρχή έκανε... πάρτι στην Ατλάντα, ξεφεύγοντας με 42-22 στο τέλος της πρώτης περιόδου και 51-25 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Οι Χοκς ωστόσο δεν τα παράτησαν και αφού μείωσαναρχικά σε 48-58 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο έφεραν εντελώς τα πάνω-κάτω, παίρνοντας μία μεγάλη νίκη!

Ο Κεντ Μπέιζμορ με 32 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Ταουρίν Πρινς να προσθέτει 24 πόντους και τον ΝτιΆντρ Μπέμπρι 11 πόντους και 16 ριμπάουντ. Για τους Μαβς, ο Ουέσλι Μάθιους είχε 23 πόντους και ο Ντένις Σμιθ 16 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Γιανγκ - Ντόντσιτς σημειώσατε... 1, με τρελή ανατροπή!
Γιανγκ - Ντόντσιτς σημειώσατε... 1, με τρελή ανατροπή!

AP Photo/John Bazemore

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ