NBA

Φίλος των Σέλτικς πέταξε κουτί μπύρας στο γήπεδο και συνελήφθη

Φίλος των Σέλτικς πέταξε κουτί μπύρας στο γήπεδο και συνελήφθη

Ένας φίλαθλος των Σέλτικς εκνευρίστηκε στον αγώνα με τους Σπερς επειδή οι διαιτητές απέβαλλαν τον Κέμπα Γουόκερ και πέταξε ένα κουτί μπύρας στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Οι Σέλτικς είδαν την... ευρωπαϊκή πλευρά του αθλητισμού στον αγώνα με τους Σπερς (ήττα με 114-129). Ο λόγος; Ο μη καταλογισμός ενός φανερού επιθετικού φάουλ του ΛαΜάρκους Όλντριτζ στον Κέμπα Γουόκερ, που οδήγησε στην έκρηξη του δεύτερου και την αποβολή του με διπλή τεχνική ποινή, που είχε ως αποτέλεσμα να εκνευριστεί ένας φίλαθλος των Σέλτικς και να πετάξει προς τον πάγκο των Σπερς ένα κουτί μπύρας!

Για το καλό όλων, το κουτάκι μπύρας δεν πέτυχε κάποιο μέλος των Σπερς, παρά απλώς έπεσε στο παρκέ. Η συγκεκριμένη κίνηση ωστόσο κινητοποίησε άμεσα τον οργανισμό των Σέλτικς, που ανακοίνωσαν ότι βρέθηκε ο άνθρωπος που το έκανε αυτό και συνελήφθη.

" Μίλησα με τον Πόποβιτς και του ζήτησα συγγνώμη που χρειάστηκε να ζήσουν κάτι τέτοιο οι Σπερς. Ελπίζω αυτό το άτομο να μην ξαναβρεθεί σε αγώνα ΝΒΑ" δήλωσε σχετικά με το περιστατικό ο προπονητής των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς, που δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ του για αυτό που βίωσε.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ