ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιτέλους νίκη για τους Θάντερ!

Oklahoma City Thunder guard Russell Westbrook shoots in front of Phoenix Suns guard Elie Okobo (2) and forward Ryan Anderson (15) in the first half of an NBA basketball game in Oklahoma City, Sunday, Oct. 28, 2018. (AP Photo/Sue Ogrocki)
AP Photo/Sue Ogrocki AP PHOTO/SUE OGROCKI

Με μπροστάρηδες τους Ουέστμπρουκ-Τζορτζ οι Θάντερ σημείωσαν την 1η φετινή τους νίκη, επικρατώντας με 117-110 των Σανς. "Διπλό" στο Ντάλας οι Τζαζ, περίπατος για Κλίπερς.

Οι Θάντερ χρειάστηκε να βρουν απέναντί τους την χειρότερη ομάδα της Δύσης, χωρίς τον καλύτερό της παίκτη (Ντέβιν Μπούκερ) για να σημειώσουν την 1η φετινή τους νίκη. Αυτό ωστόσο ήταν το τελευταίο που τους ενδιέφερε μετά την επικράτησή τους με 117-110 επί των Σανς, χάρη στην οποία "έσπασαν το ρόδι", έχοντας πλέον ρεκόρ 1-5.

Η Οκλαχομα Σίτι πήρε τον έλεγχο του αγώνα από την πρώτη περίοδο, την οποία έκλεισε προηγούμενη με 30-20, διευρύνοντας την διαφορά μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου, όπου ξέφυγε με 96-76. Το μόνο που κατάφεραν οι Σανς ήταν απλώς να μειώσουν την έκταση της ήττας τους στο φινάλε.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Πολ Τζορτζ να προσθέτει 23 πόντους και τον Νέρλενς Νόελ 20 πόντους και 15 ριμπάουντ. Για τους Σανς, οι Τι Τζέι Ουόρεν και Έλι Οκόμπο είχαν από 18 πόντους και ο ΝτιΆντρ Έιτον 16 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Επιτέλους νίκη για τους Θάντερ!
Επιτέλους νίκη για τους Θάντερ!


ΜΑΒΕΡΙΚΣ - ΤΖΑΖ 110-117: "Διπλό" με τρομερό Γκομπέρ

Οι Τζαζ δυσκολεύτηκαν στο Ντάλας κόντρα στους Μάβερικς, αλλά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 113-104, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 4-2. Οι Μαβς από την πλευρά τους έχουν πλέον ρεκόρ 2-4 μετά από αυτή την ήττα.

Η Γιούτα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο το Ντάλας κατάφερε να διατηρεί πάντα την επαφή του με το σκορ στις τρεις πρώτες περιόδους. Στην τέταρτη περίοδο ωστόσο οι Τζαζ ξέφυγαν κάποια στιγμή με 100-86, "καθαρίζοντας" ουσιαστικά το παιχνίδι, αφού έκτοτε οι Μαβς δεν κατάφεραν ποτέ να πλησιάσουν πιο κοντά από τους 7 πόντους.

Ο Ρούντι Γκομπέρ με 23 πόντους και 16 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ντόνοβαν Μίτσελ να προσθέτει 20 πόντους και τον Τζα Κράουντερ 15 πόντους. Για το Ντάλας, ο Ντένις Σμιθ είχε 27 πόντους, ο Ουέσλι Μάθιους 22 πόντους (αλλά με 5/17 σουτ) και ο Λούκα Ντόντσιτς 14 πόντους, ενώ ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν είχε 12 πόντους, 19 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Επιτέλους νίκη για τους Θάντερ!
Επιτέλους νίκη για τους Θάντερ!

ΚΛΙΠΕΡΣ - ΟΥΙΖΑΡΝΤΣ 136-104: Πάρτι στο Λ.Α

Οι Κλίπερς έκαναν ό,τι ήθελαν από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα με τους Ουίζαρντς - που είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι είναι σε κακή κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν - και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να τους διαλύσουν με 136-104. Η ομάδα του Λ.Α έχει πλέον ρεκόρ 4-2, με την Ουάσινγκτον να πέφτει στο 1-5.

Ο Τομπάιας Χάρις με 22 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών - που είχαν συνολικά 9 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων - με τον Λου Γουίλιαμς να προσθέτει 17 πόντους και τον Έιβερι Μπράντλεϊ 15 πόντους. Για τους Ουίζαρντς, ο Μπράντλεϊ Μπιλ είχε 20 πόντους και ο Τζον Ουόλ 18 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Επιτέλους νίκη για τους Θάντερ!
Επιτέλους νίκη για τους Θάντερ!

AP Photo/Sue Ogrocki

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ