NBA

Μπακς - Σέλτικς: Επιστρέφει για το 5ο ματς ο Μπρόγκντον

Μπακς - Σέλτικς: Επιστρέφει για το 5ο ματς ο Μπρόγκντον
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον θα παίξει απόψε στον 5ο αγώνα των Μπακς με τους Σέλτικς, επιστρέφοντας έπειτα από απουσία σχεδόν δύο μηνών.

Οκτώ εβδομάδες πέρασαν από την τελευταία φορά που ο Μάλκολμ Μπρόγκντον πάτησε παρκέ. Η ώρα της επιστροφής, λοιπόν, έφτασε. Ο γκαρντ των Μπακς προπονείται εδώ και λίγες ημέρες με την ομάδα και απόψε θα είναι στην διάθεση του Μάικ Μπούντενχολζερ για τον πέμπτο αγώνα της σειράς με τους Σέλτικς.

Ο Μπρόγκντον δεν έχει παίξει από τις 15 Μαρτίου λόγω πελματιαίας απονεύρωσης, χάνοντας τον τελευταίο μήνα της κανονικής περιόδου και τους πρώτους οκτώ αγώνες των playoffs. Η απουσία του, πάντως, δεν επηρέασε ιδιαίτερα το Μιλγουόκι, το οποίο ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με το καλύτερο ρεκόρ σε όλο το ΝΒΑ, "σκούπισε" τους Πίστονς στον πρώτο γύρο των playoffs και προηγείται με 3-1 νίκες στη σειρά με τους Σέλτικς.

Η επιστροφή του, βέβαια, ενισχύει ακόμα περισσότερο το Μιλγουόκι, το οποίο φιλοδοξεί απόψε να τελειώσει τη σειρά με τους Σέλτικς και να επικεντρωθεί στους ανατολικούς Τελικούς με τους Ράπτορς ή τους 76ερς. Στα 64 παιχνίδια που έπαιξε στην κανονική περίοδο ο Μπρόγκντον είχε 15,6 πόντους, και 4,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, σουτάροντας με 50,5% συνολικά, με 42,6% στα τρίποντα και με 92,8% από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

Photo credits: AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ