ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίδειξη δύναμης οι Γουόριορς

Golden State Warriors guard Stephen Curry (30) runs up court after scoring against the Utah Jazz in the second half during an NBA basketball game Friday, Oct. 19, 2018, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
AP Photo/Rick Bowmer AP PHOTO/RICK BOWMER

Οι Γουόριορς μετέτρεψαν ακόμα ένα ντέρμπι σε... περίπατο με ένα ξέσπασμα στην 4η περίοδο, επικρατώντας με 116-99 των Γουλβς στο Γκόλντεν Στέιτ.

Για τρία δωδεκάλεπτα οι Γουλβς έδιναν την εντύπωση ότι θα μπορούσαν να φύγουν με το "διπλό" από το Γκόλντεν Στέιτ. Στην τέταρτη περίοδο ωστόσο ο Τζίμι Μπάτλερ και η παρέα του κατάλαβαν ότι αυτό δεν επρόκειτο να γίνει, με το τους Γουόριορς να παίρνουν τη νίκη με 116-99. Και το έκαναν να φαίνεται... τόσο εύκολο.

Με το φινάλε της τρίτης περιόδου να βρίσκει το Γκόλντεν Στέιτ πίσω στο σκορ με 83-87, οι πρωταθλητές απλώς... γύρισαν τον διακόπτη. Με τον Κλέι Τόμπσον να κάνει την αρχή με 8 σερί πόντους και τους υπόλοιπους να ακολουθούν, οι Γουόριορς άνοιξαν την τέταρτη περίοδο με ένα επιμέρους σκορ 25-6, ξέφυγαν με 108-93 και τα υπόλοιπα ήταν πλέον... ιστορία. Τόσο απλά.

Ο Κέβιν Ντουράντ με 33 πόντους και 13 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Στέφεν Κάρι να ακολουθεί με 28 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ, τον Κλέι Τόμπσον να προσθέτει 22 πόντους και τον Ντρέιμοντ Γκριν 9 πόντους, 9 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

Για τους Γουλβς, που είδαν τον Ντέρικ Ρόουζ να αγωνίζεται μόλις 5 λεπτά λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, ο Άντριου Ουίγκινς είχε 22 πόντους, ο Τζίμι Μπάτλερ 21 πόντους και ο Τζος Οκόγιε 15 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Επίδειξη δύναμης οι Γουόριορς
Επίδειξη δύναμης οι Γουόριορς

AP Photo/Rick Bowmer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ