ΜΠΑΣΚΕΤ

Επέκταση οι Καβαλίερς σε Νανς, trade οι Μπακς

Επέκταση οι Καβαλίερς σε Νανς, trade οι Μπακς
AP PHOTO/TONY DEJAK

Την ώρα που οι Καβαλίερς επέκτειναν το συμβόλαιο του Λάρι Νανς, οι Μπακς και οι Γουίζαρντς έκαναν άλλη μία ανταλλαγή στο... παρά πέντε.

Άλλος ένας παίκτης της "φουρνιάς" του 2015 βρήκε συμβόλαιο, έστω και την ύστατη στιγμή. Λίγο από την εκπνοή της προθεσμίας ο Λάρι Νανς τζούνιορ και οι Καβαλίερς έδωσαν τα χέρια για τετραετές συμβόλαιο ύψους 44,8 εκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με το yahoo. Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ είχε την προηγούμενη χρονιά 8,9 πόντους και 7,0 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο Κλίβελαντ.

Στο μεταξύ, οι Μπακς και οι Γουίζαρντς συμφώνησαν σε μία ανταλλαγή που θα στείλει τον Τζόντι Μικς μαζί με ένα μελλοντικό ντραφτ-πικ 2ου γύρου στο Μιλγουόκι. Οι "μάγοι" θα δώσουν στους Μπακς και ένα χρηματικό ποσό για να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή, ενώ τα "ελάφια" θα στείλουν από τη μεριά τους ένα άλλο ντραφτ-πικ 2ου γύρου στην Ουάσινγκτον και ακολούθως σκοπεύουν να αφήσουν ελεύθερο τον Μικς. Νωρίτερα οι Μπακς είχαν αφήσει ελεύθερο και τον Τιμ Φρέιζιερ, επιλέγοντας να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Κρίστιαν Γουντ.

Οι άλλες κινήσεις της βραδιάς

Σε άλλες κινήσεις, οι Μπλέιζερς ενεργοποίησαν τις οψιόν για την επόμενη σεζόν των Ζακ Κόλινς και Κέιλεμπ Σουάνιγκαν, οι Σπερς έβγαλαν και επίσημα τον Μανού Τζινόμπιλι από το ρόστερ τους, ενώ οι Σανς αποδέσμευσαν τους Σακίλ Χάρισον και Ντάρελ Άρθουρ. Από εκεί και πέρα, εκτός από τον Κρίσταπς Πορζίνγκις στη Νέα Υόρκη , ούτε ο Τέρι Ροζίερ στη Βοστώνη και ο Μπόμπι Πόρτις στο Σικάγο υπέγραψαν επέκταση συμβολαίου από την "φουρνιά" του 2015.

Photo credits: AP Photo/Tony Dejak

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ