NBA

Εμπίντ: "Πρέπει να είμαι πιο επιθετικός"

Εμπίντ: "Πρέπει να είμαι πιο επιθετικός"
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Τζοέλ Εμπίντ πήρε πάνω του την ευθύνη για την ήττα των Σίξερς από τους Σέλτικς στο Game 1 των playoffs, λέγοντας ότι πρέπει να είναι πιο επιθετικός.

Οι Σίξερς έφτασαν αρκετά κοντά στο να πάρουν τη νίκη στο Game 1 κόντρα στους Σέλτικς, αλλά τελικά γνώρισαν την ήττα με 101-109. Και ο Τζοέλ Εμπίντ θεωρεί ότι είναι υπεύθυνος για αυτό.

Ο σταρ των Σίξερς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 26 πόντους με 8/15 σουτ και 16 ριμπάουντ, ωστόσο μετά τον αγώνα δήλωσε ότι δεν ήταν αρκετά επιθετικός. Ο λόγος; Αν και ξεκίνησε με 5/5 σουτ στην πρώτη περίοδο, στο υπόλοιπο του αγώνα πήρε μόλις άλλα 10 σουτ όταν είναι η πρώτη επιλογή της ομάδας του στο σκοράρισμα.

" Προφανώς δεν πήρα αρκετά σουτ" δήλωσε αρχικά ο Καμερουνέζος σέντερ, για να προσθέσει: " Πρέπει να είμαι πιο επιθετικός. Ίσως να βάλουμε περισσότερα plays για μένα, δεν ξέρω. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό".

Ο Εμπίντ πάντως δεν έψαξε για δικαιολογίες στο τέλος, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτός είναι το πρόβλημα, αφού πολλές φορές επέλεξε να πασάρει γρήγορα όταν του γινόταν double-team: " Πρέπει να κάνω περισσότερα, έχω να κάνω μία δουλειά και αυτή είναι να μας κουβαλήσω. Θα χρειαστώ την βοήθεια των συμπαικτών μου, αλλά πρέπει να κάνω περισσότερα. Να πάρω περισσότερα σουτ, να είμαι πιο επιθετικός. Πρέπει να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου".

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ