NBA

Ελεύθερος ο Τζούλιους Ραντλ

Ελεύθερος ο Τζούλιους Ραντλ
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Ο Τζούλιους Ραντλ αποφάσισε να μην κάνει opt in στο συμβόλαιο που είχε με τους Πέλικανς και να μείνει ελεύθερος, αναζητώντας ένα πολυετές συμβόλαιο.

Οταν το περασμένο καλοκαίρι ο Τζούλιους Ραντλ υπέγραφε συμβόλαιο 1+1 χρόνων με τους Πέλικανς με player option για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, λίγο-πολύ όλοι ήξεραν τι θα ακολουθούσε: Αν πήγαιναν όλα καλά, τότε το καλοκαίρι του 2019 θα επέλεγε να μείνει ελεύθερος. Όπερ και εγένετο.

Όπως έγινε γνωστό, ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ επέλεξε να μην ενεργοποιήσει την player option που είχε με τους Πέλικανς και είναι ξανά free agent. Σε αντίθεση βέβαια με έναν χρόνο νωρίτερα, όταν για κάποιο λόγο το ενδιαφέρον για το πρόσωπό του δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο περίμενε ο κόσμος, φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Με πολλές ομάδες να έχουν χώρο στο σάλαρι καπ και τον Ραντλ να προέρχεται από σεζόν καριέρας, η λογική λέει ότι θα υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι για την περίπτωσή του. Κι ας εξακολουθεί να είναι ένας πάουερ φόργουορντ που δεν απειλεί από την περιφέρεια και δεν μπορεί να προστατέψει το καλάθι της ομάδας του.

Το γεγονός βέβαια ότι ο Ραντλ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Πέλικανς δεν σημαίνει ότι δεν θα μείνει στη Νέα Ορλεάνη. Απλώς αν οι Πέλικανς θελήσουν να τον κρατήσουν, θα πρέπει να του προσφέρουν ένα πολυετές συμβόλαιο.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ραντλ είχε 21.4 πόντους, 8.7 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής σε 73 αγώνες (49 ως βασικός).

AP Photo/Brandon Dill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ