NBA

"Εκνευρίστηκε κι αποχώρησε από τη συζήτηση ο ΛεΜπρον Τζέιμς"

Los Angeles Lakers' LeBron James reacts against during the second quarter of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Portland Trail Blazers, Monday, Aug. 24, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP)
Los Angeles Lakers' LeBron James reacts against during the second quarter of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Portland Trail Blazers, Monday, Aug. 24, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP) KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς φέρεται να εκνευρίστηκε από το γεγονός πως οι Μιλγουόκι Μπακς δεν ενημέρωσαν κανέναν πριν αποφασίσουν να μην κατέβουν στο Game 5 με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Η απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς να μην κατέβουν στο Game 5 με τους Ορλάντο Μάτζικ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ρατσισμό και την επαναλαμβανόμενη αστυνομική βία σε βάρος της αφροαμερικανικής κοινότητας των ΗΠΑ δημιούργησε ένα τεράστιο ντόμινο. Ολόκληρος ο αθλητισμός της χώρας πάγωσε στη διάρκεια της ημέρας, το ένα παιχνίδι μετά το άλλο αναβάλλονταν.

Η πρωτοβουλία που πήραν τα Ελάφια έφερε το ΝΒΑ, τους παίκτες και τους προπονητές μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι σε ό,τι αφορά στη συνέχεια της φετινής σεζόν. Οι δύο τάσεις που υπάρχουν (οριστική διακοπή ή συνέχιση) είναι ξεκάθαρες, όπως αντίστοιχα ξεκάθαρος ήταν ο εκνευρισμός αρκετών παικτών στην ανοιχτή συζήτηση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουλίου.

Εκνευρισμός που δεν αφορούσε στην κίνηση των Ελαφιών, αλλά στο γεγονός πως ουδείς είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες και παίκτες του ΝΒΑ να βρεθούν σε δύσκολη θέση. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς ήταν μεταξύ αυτών που εξέφρασν ανοιχτά την ενόχλησή τους για το γεγονός πως πιάστηκαν απροετοίμαστοι, όχι όμως για την ουσία του πράγματος.

Όπως και να έχει πάντως, κι ενώ οι Λος Άντζελες Λέικερς εμφανίστηκαν υπέρμαχοι του σεναρίου της οριστικής διακοπής των NBA Playoffs, το Yahoo!Sports αναφέρει πως ο "Βασιλιάς" έφυγε ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τη συνάντηση των παικτών. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως " υπήρξε εκνευρισμός με τους παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς επειδή δεν το έκαναν χωρίς να μιλήσουν με τους υπόλοιπους. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς δήλωσε αρχικά πως θα τασσόταν υπέρ της ομοφωνίας, αλλά μετά εκνευρίστηκε και έφυγε από τον χώρο που γινόταν η συζήτηση".

Από την άλλη πάντως, παίκτες όπως ο Τζέιλεν Μπράουν, συντάχθηκαν με τα Ελάφια, ανεξαρτήτως του τρόπου που ενήργησαν, τονίζοντας πως έπραξαν αυτό που πίστευαν και ένιωθαν, δίχως να έχουν την υποχρέωση να ενημερώσουν τους άλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν γκρεμίζουν, επηρεάζουν
Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα

Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ