ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαστημικός Τζορτζ, απίστευτη ανατροπή των Θάντερ στο Μπρούκλιν!

Oklahoma City Thunder forward Paul George gestures after scoring a basket against the Brooklyn Nets during the second half of an NBA basketball game, Wednesday, Dec. 5, 2018, in New York. The Thunder won 114-112. (AP Photo/Julio Cortez)
AP Photo/Julio Cortez AP PHOTO/JULIO CORTEZ

Με τον Πολ Τζορτζ να σημειώνει 47 πόντους και το νικητήριο καλάθι, οι Θάντερ επέστρεψαν από το -23 στο Μπρούκλιν, κερδίζοντας με 114-112 τους Νετς!

Οι Θάντερ όδευαν ολοταχώς προς την ήττα στο Μπρούκλιν. Οι Νετς έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ για τρία δωδεκάλεπτα, έφτασαν κάποια στιγμή να προηγούνται ακόμα και με 23 πόντους διαφορά (88-65 στο 32') και ήταν έτοιμοι να επιστρέψουν στις νίκες έπειτα από 7 σερί ήττες. Κάπου εκεί όμως ανέλαβε δράση ο Πολ Τζορτζ και το παιχνίδι ήρθε... τούμπα, με τους Θάντερ να κερδίζουν με 114-112 μέσα στο Μπρούκλιν!

Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, ο All Star φόργουορντ κέρδισε... μόνος του στην τέταρτη περίοδο το Μπρούκλιν, σημειώνοντας 25 πόντους σε αυτό το διάστημα (όλοι οι Νετς σημείωσαν 19 πόντους!) οδηγώντας την ομάδα του σε ένα απίστευτο επιμέρους σκορ 39-19 και τελικά στη νίκη! Το κερασάκι στην τούρτα βέβαια για τον Τζορτζ ήταν το νικητήριο τρίποντο που σημείωσε με 3.1 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε, στην κορύφωση μίας διαστημικής εμφάνισης.

Για τους Νετς, ο Άλαν Κράμπ είχε 22 πόντους με 7/13 τρίποντα, ο Τζο Χάρις 19 πόντους και οι Ντ' Άντζελο Ράσελ και Σπένσερ Ντίνγουϊντι από 17 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Διαστημικός Τζορτζ, απίστευτη ανατροπή των Θάντερ στο Μπρούκλιν!

AP Photo/Julio Cortez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ