NBA

Διαδικτυακό "ξεμάλλιασμα" μεταξύ Φουρνιέ και Μπέρτανς

Διαδικτυακό "ξεμάλλιασμα" μεταξύ Φουρνιέ και Μπέρτανς
AP Photo/John Amis AP PHOTO/JOHN AMIS

Ο Εβάν Φουρνιέ σχολίασε την απόφαση του Ντάβις Μπέρτανς να μην πάει στο Ορλάντο με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, με τον Λετονό να του απαντα ενοχλημένος επειδή δεν τον κατονόμασε.

Η απόφαση του Ντάβις Μπέρτανς να μην ενισχύσει τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς στην τελική ευθεία της σεζόν 2019/20 προκάλεσε σχόλια και συζητήσεις. Ο Λετονός προτίμησε να μη ρισκάρει την υγεία του, καθώς μετά από δύο σοβαρούς τραυματισμούς θα είναι φέτος free agent, προσπέρασε πολλά tweets που τον αφορούσαν, όχι όμως και εκείνο του Εβάν Φουρνιέ που μίλησε εναντίον του χωρίς πάντως να τον κατονομάσει.

" Σοβαρά τώρα, αν θεωρείς ότι είναι οκ το να κάθεσαι και να βλέπεις τους συμπαίκτες σου να παίζουν ενώ είσαι υγιής, τότε αυτό λέει πολλά για εσένα" ήταν το σχόλιο του Γάλλου περιφερειακού των Ορλάντο Μάτζικ, με τον Μπέρτανς να το βλέπει και να απαντά: " Αν δεν σε ενδιαφέρει το ρίσκο που έχει το ενδεχόμενο να αγωνιστείς στο Ορλάντο, τότε την επόμενη φορά να με κάνεις tag για να διαβάσω τη γνώμη σου για εμένα".

Ο Φουρνιέ απέφυγε να γράψει το όνομα του Μπέρτανς και ο Λετονός ενοχλήθηκε καθώς θεωρεί ότι από τη στιγμή που το ΝΒΑ και η Ένωση Παικτών του έδωσαν το δικαίωμα να μην αγωνιστεί, μπορούσε να προσπεράσει αυτό το ταξίδι στη Disney World. Δική του ζωή, δική του καριέρα, δική του απόφαση και σίγουρα ο Φουρνιέ θα έπρεπε τουλάχιστον να μιλήσει ονομαστικά για να έχει έτσι το δικαίωμα να πει τη γνώμη του.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ