NBA

Δημοσιογράφος του ESPN: "Αν ο Γιάννης γίνει σουτέρ θα ξεπεράσει τον Τζόρνταν"!

Δημοσιογράφος του ESPN: "Αν ο Γιάννης γίνει σουτέρ θα ξεπεράσει τον Τζόρνταν"!
AP Photo/Morry Gash AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Μαξ Κέλερμαν του ESPN έκανε μία τρομερή τοποθέτηση, αφού υποστήριξε πως αν ο Γιάννης βελτιώσει το σουτ του θα μπορέσει να ξεπεράσει τον Μάικλ Τζόρνταν!

Το απόλυτο κομπλιμέντο, το οποίο έφερε - απολύτως λογικά - και τις αντίστοιχες αντιδράσεις. Ο Μαξ Κέλερμαν συζήτησε στο ESPN την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε καλύτερο παίκτη του ΝΒΑ από το Αμερικανικό δίκτυο, λέγοντας κάτι που θα συζητηθεί.

Η κουβέντα ξεκίνησε με το ερώτημα να είναι αν ο Γιάννης πρέπει αυτή τη στιγμή να θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ. Ο Κέλεμαν υποστήριξε λοιπόν πως όχι απλά ισχύει αυτό, αλλά αν ο σταρ των Μπακς σταθεροποιηθεί ως σουτέρ τότε μπορεί να ξεπεράσει τον Μάικλ Τζόρνταν στην συζήτηση για τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία!

" Αν μπορέσει να απειλήσει από το τρίποντο με συνέπεια, τότε μπορώ να πω ότι από όσους ήρθαν πριν από αυτόν, από τον Σακίλ Ο'Νιλ, τον ΛεΜπρόν, οποιονδήποτε, ο Γιάννης μπορεί να αντικαταστήσει τον Τζόρνταν ως ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Είναι τόσο καλός και είναι μόλις 24 χρονών" υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Κέλερμαν.

Ο Στίβεν Σμιθ από την πλευρά του διαφώνησε, τονίζοντας αρχικά πως " για να πάρουμε από την αρχή, αυτή τη στιγμή ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραμένει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, επειδή αυτό που μετράει είναι οι τίτλοι. Όσο καλός και να είναι ο Γιάννης, μπορώ να σου πω ότι δεν θα πάρει πρωτάθλημα με τους Μπακς, ενώ ο ΛεΜπρόν μπορεί να πάρει, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Εμπίντ, ο οποίος ήδη μπορεί να σουτάρει από το τρίποντο. Αν ο Εμπίντ αποκτήσει την φιλοσοφία του Γιάννη θα μπορέσει να τον ξεπεράσει".

Δείτε το VIDEO:

AP Photo/Morry Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ