ΜΠΑΣΚΕΤ

Άστοχος, αλλά φόβητρο κάτω από το καλάθι ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Dallas Mavericks forward Kostas Antetokounmpo (37), of Greece, poses for a photo during the NBA basketball team's media day in Dallas, Friday, Sept. 21, 2018. (AP Photo/Jim Cowsert)
AP Photo/Jim Cowsert AP PHOTO/JIM COWSERT

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο βρέθηκε σε μέτρια (επιθετικά) βραδιά στη νίκη των Λέτζεντς επί των Γουόριορς με 104-102, αλλά ήταν κέρβερος στην άμυνα, κάνοντας δύο τρομερές τάπες!

Στην χειρότερη, επιθετικά, βραδιά του στην G-League, ο Κώστας Αντετοκούνμπο κατάφερε να συμβάλει τα μέγιστα στη νίκη των Τέξας Λέτζεντς με 104-102 επί των Σάντα Κρουζ Γουόριορς.

Ο Κώστας ήρθε από τον πάγκο σε αυτό το παιχνίδι και είχε μόλις 2 πόντους με 1/4 δίποντα και 0/2 τρίποντα, ωστόσο την ίδια στιγμή είχε 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 (θεαματικά) κοψίματα σε 22 λεπτά συμμετοχής, αλλά και +14 στον συντελεστή +/-, τον καλύτερο ανάμεσα στους συμπαίκτες του!

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ντάριλ Μέικον με 22 πόντους, με τον Τζαμίλ Γουάρνεϊ να προσθέτει 21 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Μάρκους Ντέρικσον είχε 22 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Κέντρικ Ναν 21 πόντους.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τα δύο θεαματικά κοψίματα του Αντετοκούνμπο:

AP Photo/Jim Cowsert

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ