ΜΠΑΣΚΕΤ

Ασταμάτητοι οι Ράπτορς, πέρασαν και από την Γιούτα!

Utah Jazz center Rudy Gobert (27) defends against Toronto Raptors center Jonas Valanciunas, left, in the first half during an NBA basketball game Monday, Nov. 5, 2018, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
AP Photo/Rick Bowmer AP PHOTO/RICK BOWMER

Οι Ράπτορς συνεχίζουν την... προέλασή τους, αφού επιβλήθηκαν με 124-111 των Τζαζ στην Γιούτα, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν ξανά χωρίς τον Λέοναρντ! Δεν αγωνίστηκε ο Μίτσελ για τους Τζαζ.

Το Τορόντο συνεχίζει απτόητο την πορεία του σε... Ανατολή και Δύση. Οι Καναδοί ήταν για ακόμα μία φορά απολαυστικοί, έδειξαν να μην επηρεάζονται από τη νέα απουσία του Κουάι Λέοναρντ και επιβλήθηκαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 124-111 των Τζαζ στην Γιούτα και βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 10-1!

Το Τορόντο πήρε τον έλεγχο από την δεύτερη περίοδο, όταν χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 35-23 ξέφυγε με 65-54. Στην τρίτη περίοδο ήταν μάλιστα ακόμα καλύτερο, αφού ξέφυγε με 94-72, "καθαρίζοντας" ουσιαστικά το παιχνίδι, με τους Τζαζ απλώς να μειώνουν στο τέλος την έκταση της ήττας τους.

Οι Κάιλ Λόουρι, Σερτζ Ιμπάκα, Φρεντ ΒανΒλίτ και Ο Τζι Ανουνόμπι είχαν από 17 πόντους και ο Πασκάλ Σιάκαμ 16 πόντους για τους νικητές, σε μία θαυμαστή επίδειξη επιθετικής ισορροπίας. Για τους Τζαζ, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Ντόνοβαν Μίτσελ, ο Αλεκ Μπερκς είχε 22 πόντους και ο Ρούντι Γκομπέρ 14 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ασταμάτητοι οι Ράπτορς, πέρασαν και από την Γιούτα!

Ασταμάτητοι οι Ράπτορς, πέρασαν και από την Γιούτα!

AP Photo/Rick Bowmer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ