NBA

Αποβλήθηκε στην επιστροφή του ο Ντρέιμοντ Γκριν

Αποβλήθηκε στην επιστροφή του ο Ντρέιμοντ Γκριν

Ο Ντρέιμοντ Γκριν επέστρεψε έπειτα από απουσία 5 αγώνων λόγω τραυματισμού στον αγώνα των Γουόριορς με τους Τζαζ, ωστόσο δεν έμεινε πολύ στο παρκέ, αφού αποβλήθηκε με διπλή τεχνική ποινή.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν φημίζεται για την ανταγωνιστική του φύση και την αδυναμία του να μείνει ήρεμος. Αμφότερα τα χαρακτηριστικά του φάνηκαν στην τέταρτη περίοδο του αγώνα των Γουόριορς με τους Τζαζ ( ήττα με 108-122), όταν διαφώνησε έντονα με έναν εκ των διαιτητών, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με διπλή τεχνική ποινή.

Ο αγώνας βρισκόταν στην τέταρτη περίοδο, όταν ο Γκριν είδε έναν εκ των τριών διαιτητών να τον χρεώνει με φάουλ πάνω στον Μάικ Κόνλεϊ. Ο Γκριν όμως διαφώνησε, θεωρώντας ότι το φάουλ έπρεπε να καταλογιστεί ως επιθετικό και άρχισε να διαμαρτύρεται. Πάνω που σταμάτησε να μιλάει, όμως, ο διαιτητής τον χρέωσε με τεχνική ποινή, κάτι που τον εκνεύρισε ακόμα περισσότερο και οδήγησε σε νέα διαμαρτυρία και δεύτερη τεχνική ποινή!

Με αυτό τον τρόπο ο Γκριν αποχώρησε πρόωρα από το παρκέ στην επιστροφή του στην δράση έπειτα από απουσία πέντε αγώνων λόγω τραυματισμού στο μεσαίο δάκτυλο του αριστερού του χεριού, έχοντας σε εκείνο το σημείο 4 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το VIDEO με την αποβολή του Γκριν:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ