NBA

Απίθανη ατάκα του Μαξ Κέλερμαν: "Ο Γιάννης μπορεί να πάρει τη θέση του Τζόρνταν"

Απίθανη ατάκα του Μαξ Κέλερμαν: "Ο Γιάννης μπορεί να πάρει τη θέση του Τζόρνταν"

Δημοσιογράφος του ESPN πήγε ένα βήμα παρακάτω και δήλωσε στην εκπομπή First Take πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τον Μάικλ Τζόρνταν αν προσθέσει το τρίποντο στο παιχνίδι του.

Μπορεί οι στοιχηματικές εταιρείες να θεωρούν τον Τζέιμς Χάρντεν φαβορί για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου, όμως όσοι βρίσκονται στον οργανισμό που ονομάζεται ΝΒΑ, ξέρουν πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει περισσότερες πιθανότητες από τον "Μούσια" για το πολύ σημαντικό παράσημο. Την ίδια στιγμή, οι κορυφαίοι δημοσιογράφοι ασχολούνται συνεχώς με τον Greek Freak και ένας εξ' αυτών, ο Μαξ Κέλερμαν, υποστηρίζει πως ο σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς θα έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει ακόμη και τον Μάικλ Τζόρνταν αν προσθέσει το τρίποντο στο παιχνίδι του!

Αναλυτικά η θέση του Μαξ Κέλερμαν στην εκπομπή First Take:

" Εχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στο ΝΒΑ, γιατί έχουν τον καλύτερο παίκτη στο μπάσκετ. Τον Greek Freak. O ΛεΜπρόν Τζέιμς έχασε αρκετά παιχνίδια και δεν θα είναι φέτος ο MVP, πιστεύω ότι θα το πάρει ο Αντετοκούνμπο. Ο ΛεΜπρόν είναι πολύ καλύτερος από κάθε παίκτη της Λίγκας, εκτός από τον Αντετοκούνμπο! Αν προσθέσει το τρίποντο στο παιχνίδι του, τότε θα γίνει ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Σας το λέω τώρα, θα γίνει ο τύπος που θα πάρει τη θέση του Μάικλ Τζόρνταν".

Για την ιστορία, ο Γιάννης έχει φέτος 27.2 πόντους με 64% στο δίποντο, 23% στο τρίποντο και 72% στις βολές, μαζί με 12.7 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.4 κοψίματα ανά 33.2 λεπτά συμμετοχής σε 54 αγώνες.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ