ΜΠΑΣΚΕΤ

Απίστευτο φιάσκο οδήγησε στην ακύρωση της ανταλλαγής του Αρίζα στους Γουίζαρντς!

Phoenix Suns forward Trevor Ariza (3) plays in the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Saturday, Oct. 27, 2018, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο ΝΒΑ, με τον Τρέβορ Αρίζα να φτάνει μία ανάσα από τους Γουίζαρντς μέσω τριπλής ανταλλαγής, πριν αυτή ακυρωθεί επειδή οι Σανς κατάλαβαν ότι πήραν από το Μέμφις τον ΜαρΣόν και όχι τον Ντίλον Μπρουκς!

Το ΝΒΑ θα μνημονεύει για χρόνια την απίστευτη γκάφα που έκαναν οι Γουίζαρντς μαζί με τους Σανς και τους Γκρίζλις. Μία γκάφα που δείχνει ότι ακόμα και στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου μπορεί να γίνουν πράγματα που ξεπερνούν την φαντασία.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Δεκεμβρίου ώρα Ελλάδος όταν το ESPN αποκάλυψε ότι οι Γουίζαρντς απέκτησαν μέσω τριπλής ανταλλαγής τον Τρέβορ Αρίζα από τους Σανς, στέλνοντας για χάρη του τον Κέλι Ούμπρε στους Γκρίζλις και τον Όστιν Ρίβερς στους Σανς. Για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, οι Γκρίζλις έστειλαν τον Ντίλον Μπρουκς και τον Γουέιν Σέλντεν στους Σανς. Μερικά λεπτά αργότερα, το ESPN διευκρίνισε ότι τελικά οι Γκρίζλις έστειλαν τον ΜαρΣόν Μπρουκς στους Σανς και όχι τον Ντίλον Μπρουκς. Και εδώ ξεκίνησε το μπλέξιμο.

Όπως αποκαλύφθηκε μετά από λίγη ώρα, οι Σανς νόμιζαν ότι έπαιρναν από τους Γκρίζλις στον Ντίλον Μπρουκς για αυτό συμφώνησαν να γίνει η ανταλλαγή. Οι Γκρίζλις όμως ήθελαν να συμπεριλάβουν στην συμφωνία τον ΜαρΣόν Μπρουκς, με αποτέλεσμα η ανταλλαγή να ακυρωθεί! Όσο για τον λόγο που... μπλέχτηκαν; Κατά την διάρκεια των συζητήσεων για την ανταλλαγή οι Σανς δεν μίλησαν ποτέ απευθείας με τους Γκρίζλις, παρά άφησαν τους Γουίζαρντς να κάνουν όλη την... χαρτούρα. Και, κάπως έτσι, είχαμε το απόλυτο φιάσκο!

Με το Μέμφις να μην θέλει να αφήσει τον Ντίλον Μπρουκς και τους Σανς να μην θέλουν να πάρουν τον ΜαρΣόν Μπρουκς, η συμφωνία αυτή είναι πλέον σαν να... μην έγινε, με τους Γουίζαρντς να καλούνται πλέον να βρουν άλλη ομάδα για να ολοκληρώσουν την ανταλλαγή του Αρίζα! Απίστευτο κι όμως αληθινό...

AP Photo/Brandon Dill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ