ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντετοκούνμπο: "Όλοι οι παίκτες θέλουν αγωνιστούν σε χριστουγεννιάτικο ματς"

Αντετοκούνμπο: "Όλοι οι παίκτες θέλουν αγωνιστούν σε χριστουγεννιάτικο ματς"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε την υπογραφή του στο άνετο πέρασμα από τη Νέα Υόρκη, γεγονός που οδήγησε τους φίλους των Νικς να τον χειροκροτήσουν, αλλά ο Έλληνας φόργουορντ των Μπακς δεν στάθηκε στην προσωπική του εμφάνιση.

Οι Μπακς έκαναν "περίπατο" στη Νέα Υόρκη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί των Νικς και το παρθενικό του χριστουγεννιάτικο παιχνίδι.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς 1:15 πριν από το τέλος της αναμέτρησης κάθισε στον πάγκο έχοντας οδηγήσει τους Μπακς στη νίκη και οι φίλοι των Νικς τον χειροκρότησαν, ενώ έγινε και ο πρώτος παίκτης των Μπακς μετά τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ που σημείωσε 30 πόντους σε χριστουγεννιάτικο παιχνίδι.

"Είναι κάτι πολύ όμορφο, αλλά εγώ θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Θέλω να παίζω πιο σκληρά και είμαι χαρούμενος για τη νίκη", δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Σημαίνει πολλά για εμένα που βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο και αγωνίστηκα σε ένα χριστουγεννιάτικο παιχνίδι. Όταν ήρθα στο ΝΒΑ, άρχισα να βλέπω τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια. Σημαίνει πολλά για εμένα που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και είμαι πολύ χαρούμενος. Όσοι παίζουν στο ΝΒΑ, ονειρεύονται να αγωνιστούν σε ένα ματς τα Χριστούγεννα. Χαίρομαι που τα κατάφερα φέτος. Ελπίζω να το κάνω και τα επόμενα χρόνια. Χρόνια πολλά σε όλους".

Επίσης, τόνισε πως "στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε ένα τάιμ άουτ και είπαμε να παίξουμε πιο σκληρά. Ευστοχήσαμε σε κάποια σουτ. Αυτό χρειαζόμασταν κι έτσι πήραμε τη νίκη".

Τέλος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγο πριν επιστρέψει στα αποδυτήρια είπε στην κάμερα του NBA: " Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Ήταν μια σπουδαία νίκη. Εκπροσωπήσαμε τους Μπακς και την πόλη του Μιλγουόκι σε ένα χριστουγεννιάτικο παιχνίδι. Ήταν το πρώτο χριστουγεννιάτικο παιχνίδι ύστερα από 41 χρόνια. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Συνεχίζουμε. Μιλγουόκι Μπακς, μωρό μου!"

AP Photo/Seth Wenig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ