NBA

Αντετοκούνμπο: Αγρίμι στην επιστροφή, με τέσσερα φάουλ σε 9:32

Αντετοκούνμπο: Αγρίμι στην επιστροφή, με τέσσερα φάουλ σε 9:32

Σαν τρελό φορτηγό επέστρεψε στα παρκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που έβαλε 15 πόντους σε εννέα λεπτά, αλλά έκανε και τέσσερα φάουλ με αποτέλεσμα να περάσει αρκετό χρόνο στον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς (VIDEO).

Πως και πως περίμενε την επιστροφή στην αγωνιστική δράση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε στην αναμέτρηση με τους Σπερς. Ο Greek Freak ήταν ασταμάτητος στο κομμάτι του σκοραρίσματος (15 πόντοι από 5/5 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 2/3 βολές μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου), ωστόσο σε μόλις 9:32 συμμετοχής χρεώθηκε με τέσσερα φάουλ με αποτέλεσμα να περάσει αρκετό χρόνο στον πάγκο.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς, όταν έκανε πόστερ τον Ντέρικ Γουάιτ, αλλά οι διαιτητές τον χρέωσαν με ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ και δεν μέτρησαν το κάρφωμά του. Στη συνέχεια ο Αντετοκούνμπο προσπάθησε να εκμαιεύσει ένα επιθετικό του Ρούντι Γκέι και τελικά στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου πήγε στον πάγκο για να προφυλαχθεί καθώς ο Μάικ Μπουντενχόλζερ ήθελε να τον χρησιμοποιήσει και στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ