NBA

Αμάρε Στάνταμαϊρ - Μόντα Έλις: Περισσότερες από 30 ομάδες στο workout τους

Indiana Pacers' Monta Ellis (11) shoots as Atlanta Hawks' Malcolm Delaney (5) and Ryan Kelly defend during the first half of an NBA basketball game Wednesday, April 12, 2017, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
Indiana Pacers' Monta Ellis (11) shoots as Atlanta Hawks' Malcolm Delaney (5) and Ryan Kelly defend during the first half of an NBA basketball game Wednesday, April 12, 2017, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings) AP

Πανικός στο Λας Βέγκας, για την προπόνηση των Αμάρε Στάνταμαϊρ - Μόντα Έλις που προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο ώστε να χωρέσουν στο ΝΒΑ.

Το Σάμερ Λιγκ, στο οποίο συμμετέχουν οι 30 ομάδες της Λίγκας μαζί με την Εθνική Κίνας και την Εθνική Κροατίας, είναι το γεγονός που συναρπάζει αυτές τις μέρες στο Σάμερ Λιγκ. Το πρωί της Τρίτης (9/7) οι παράγοντες πολλών ομάδων βρέθηκαν σε κλειστό της πόλης για να παρακολουθήσουν ένα workout του Αμάρε Στάνταμαϊρ και του Μόντα Έλις που προσπαθούν να βρουν ένα τελευταίο συμβόλαιο στη Λίγκα.

Συγκεκριμένα, οι Λέικερς, οι Γουόριορς, οι Νικς, οι Θάντερ, οι Μπακς, οι Πίστονς, οι Γουίζαρντς, οι Κινγς, οι Νάγγετς, οι Μπλέιζερς, οι Μάτζικ, οι Χοκς, οι Τίμπεργουλβς, οι Κλίπερς και παράγοντες περισσότερων από 15 ομάδων από την Ευρώπη και από την Ασία έδωσαν το παρόν στην προπόνηση των δύο βετεράνων, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κρις Χέινς του Yahoo. Ο Μόντα Έλις είναι μόλις 33 ετών και έχει μέσους όρους καριέρας 17.8 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ και 1.7 κλεψίματα ανά 34.8 λεπτά σε σύνολο 833 αγώνων, ενώ ο Στάνταμαϊρ στα 36 του έχει μέσους όρους καριέρας 18.9 πόντους, 7.8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.2 μπλοκ ανά 31 λεπτά σε 846 αγώνες.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ