ΜΠΑΣΚΕΤ

Άλωσαν το Γκόλντεν Στέιτ οι Σανς

Phoenix Suns center Deandre Ayton (22) in the first half during an NBA preseason basketball game against the Portland Trail Blazers, Friday, Oct. 5, 2018, in Phoenix. (AP Photo/Rick Scuteri)
AP Photo/Rick Scuteri AP PHOTO/RICK SCUTERI

Με τον ΝτιΆντρε Έιτον να δίνει ακόμα ένα σόου, οι Σανς κέρδισαν τους Ουόριορς στο Γκόλντεν Στέιτ. Δείτε τι έγινε σε όλα τα φιλικά της βραδιάς.

Ο ΝτιΆντρε Έιτον συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Το Νο1 του φετινού NBA Draft πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση, οδηγώντας τους Σανς στη νίκη με 117-109 μέσα στο Γκόλντεν Στέιτ!

Ο Έιτον έκανε ό,τι ήθελε κάτω από τα καλάθια, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο σε 27 λεπτά συμμετοχής. Από κοντά και ο Ράιαν Άντερσον με 18 πόντους, ενώ 17 πόντους είχε ο Τρέβορ Αρίζα.

Για τους Ουόριορς, που είδαν τον Στιβ Κερ να αποβάλλεται στην 3η περίοδο για διαμαρτυρία, ο Στέφεν Κάρι είχε 23 πόντους και ο Κέβιν Ντουράντ 12 πόντους, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν.

ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ-ΠΕΪΣΕΡΣ 102-111: Σόου Ολαντίπο

Ο Βίκτορ Ολαντίπο βρίσκεται ήδη σε ρυθμούς... κανονικής περιόδου. Ο σταρ των Πέισερς ήταν ασταμάτητος κόντρα στους Καβαλίερς, σημείωσε 19 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 23 συνολικά και οδήγησε την Ιντιάνα στη νίκη με 111-102 μέσα στο Κλίβελαντ.

Ο Ντομάντας Σαμπόνις με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ και ο Ταϊρίκ Έβανς με 14 πόντους ακολούθησαν σε απόδοση τον Ολαντίπο. Για τους Καβαλίερς, ο Κάιλ Κόρβερ είχε 17 πόντους.

ΠΙΣΤΟΝΣ-ΝΕΤΣ: Στην παράταση το Μπρούκλιν

Την πρώτη τους νίκη στην preseason σημείωσαν οι Νετς, επικρατώντας με 110-108 των Πίστονς στο Ντιτρόιτ στην παράταση. Ο Αντρέ Ντράμοντ είχε την ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι σε δεύτερη παράταση, ωστόσο αστόχησε στο φινάλε σε λέι-απ.

Ο Ντ'Άντζελο Ράσελ με 25 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Νετς, με τους Τζάρετ Άλεν και Καρίς ΛεΒέρτ να προσθέτουν από 17 πόντους. Για τους Πίστονς, ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ είχε 24 πόντους και ο Μπλέικ Γκρίφιν 17 πόντους και 9 ριμπάουντ.

ΧΟΡΝΕΤΣ-ΜΠΟΥΛΣ 110-104: Σε καλή κατάσταση η Σάρλοτ

Οι Χόρνετς έδωσαν συνέχεια στην εξαιρετική τους παρουσία στην preseason, επικρατώντας με 110-104 των Μπουλς εντός έδρας. Αυτή ήταν η 3η νίκη σε 4 φιλικά για την Σάρλοτ, την ίδια στιγμή που το Σικάγο έχει ρεκόρ 1-2.

Ο Κέμπα Ουόκερ με 20 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζέρεμι Λαμπ να προσθέτει 16 πόντους. Για τους Μπουλς, ο Ζακ ΛαΒίν είχε 26 πόντους και ο Μπόμπι Πόρτις 17 πόντους.

ΝΙΚΣ-ΟΥΙΖΑΡΝΤΣ 98-110: Άλωσαν τη Νέα Υόρκη οι "Μάγοι"

Οι Νικς μετρούσαν μόνο νίκες στα τρία πρώτα φιλικά τους. Στο 4ο ωστόσο έμελλε να... προσγειωθούν στην πραγματικότητα, με τους Ουίζαρντς να παίρνουν μία εύκολη νίκη στη Νέα Υόρκη με 110-98, έχοντας 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Τζεφ Γκριν να προσθέτει 16 πόντους και τον Τζον Γουόλ 14 πόντους και 9 ασίστ. Για τους Νικς, ο Τιμ Χάρνταγουεϊ και ο Αλόνζο Τρίερ είχαν από 18 πόντους.

ΧΙΤ - ΜΑΤΖΙΚ 90-89: Λιγότερο κακό το Μαϊάμι

Σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της preseason, αν όχι το χειρότερο, το Μαϊάμι κέρδισε με 90-89 τους Μάτζικ εντός έδρας, σημειώνοντας την πρώτη νίκη του στα φιλικά. Οι δύο ομάδες... κακοποίησαν το μπάσκετ, έχοντας μαζί 67/170 σουτ, δηλαδή 39.4%!

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς με 22 πόντους και 14 ριμπάουντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών και μία... ανάσα ποιότητας στο παιχνίδι, με τον Τζεράιαν Γκραντ να προσθέτει 17 πόντους. Για τους Χιτ, ο Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ είχε 19 πόντους και 8 ριμπάουντ και ο Γκόραν Ντράγκιτς 16 πόντους.

ΚΙΝΓΚΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ 132-100: Άνετα οι Κινγκς, καλός ο Τσίλντρες

Το Σακραμέντο έβγαλε την... υποχρέωση και κέρδισε με 132-100 τη Μακάμπι Χάιφα σε φιλικό παιχνίδι, βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 2-2 στην preseason. Αυτό ήταν μάλιστα το πρώτο εντός έδρας φιλικό της ομάδας φέτος.

Ο Μπάντι Χιλντ με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Τζάστιν Τζάκσον να προσθέτει 18 πόντους και τον Χάρι Τζάιλς 16 πόντους. Για τη Μακάμπι Χάιφα, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Τζος Τσίλντρες, είχε 18 πόντους και ο Κένεντι Μικς 17 πόντους.

AP Photo/Rick Scuteri

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ