NBA

Μονκρίφ για Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Είναι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ"

Μονκρίφ για Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Είναι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ"

Ο θρυλικός Σίντνεϊ Μονκρίφ, ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία των Μπακς και υποψήφιος Hall of Famer, αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μιλώντας στο Sport24.gr, αποκαλώντας τον "Greek Freak" τον καλύτερο παίκτη στο ΝΒΑ!

Στους νεότερους, το όνομα του Σίντνεϊ Μονκρίφ δεν λέει πολλά. Οι λίγο μεγαλύτεροι, ωστόσο, ξέρουν ότι ο Μονκρίφ υπήρξε ένας από τους καλύτερους γκαρντ στο ΝΒΑ την δεκαετία του 80' με την φανέλα των Μπακς, όταν και κλήθηκε σε πέντε All-Star Games. Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος με το δικό του στάτους αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τότε καταλαβαίνει κανείς πόσο μακριά έχει φτάσει ο "Greek Freak".

ΣΑΡΛΟΤ: Χάρης Σταύρου

Ο θρύλος των Μπακς (αγωνίστηκε στο Μιλγουόρκι από το 1979 έως το 1989) που το απόγευμα της Παρασκευής έμαθε πως είναι ένας από τους 13 φιναλίστ για την κλάση του 2019 στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, μίλησε στο Sport24.gr για τον Γιάννη και την τρομερή σεζόν που κάνει, μη διστάζοντας να τον χαρακτηρίσει ως τον καλύτερο παίκτη στο ΝΒΑ, ενώ έκανε και μία προβλεψη για την ομάδα του Μιλγουόκι..

" Είναι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ. Το να παρακολουθώ την συνεχή βελτίωσή του, ξέροντας από πού ξεκίνησε , το γεγονός ότι είναι ταπεινός και δούλεψε σκληρά για να βελτιώνεται διαρκώς μέχρι να γίνει ο κυρίαρχος παίκτης που είναι τώρα, είναι κάτι που απολαμβάνω" μας είπε και συνέχισε: " Πιστεύω ότι πρέπει να κερδίσει το βραβείο του MVP. Το κλειδί είναι να συνεχίζει να παίζει καλά. Δεν παίρνει απλώς ριμπάουντ και παίζει άμυνα. Μπορεί να πασάρει την μπάλα και γενικώς τα κάνει όλα".

Κλείνοντας, ο υποψήφιος Hall of Famer σχολίασε σχετικά με το πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν οι Μπακς φέτος: " Δεν μπορώ να προβλέψω μέχρι που θα φτάσουν. Αν μείνουν πάντως υγιείς, πρέπει να πάνε μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Μονκρίφ στο Sport24.gr:

Οι συνδρομητές τηςCOSMOTETV, θα έχουν για ακόμα μία χρονιά στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικάόλη τη δράση από το ΝΒΑAll-StarWeekend2019, το τριήμερο 16-18/2, το οποίο θα κορυφωθεί με τοNBAAll-StarGame2019 και τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτή του ΛεΜπρον Τζέιμς, τη Δευτέρα 18/2, στις 03.00 (COSMOTESPORT4HD).

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ