ΜΠΑΣΚΕΤ

All-Star Game: LIVE η επιλογή των παικτών!

All-Star Game: LIVE η επιλογή των παικτών!
AP PHOTO/CHRIS PIZZELLO

Το ΝΒΑ και η Ένωση Παικτών συμφώνησαν να διεξάγουν σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση τη διαδικασία επιλογής παικτών για το All-Star Game του 2019!

Πολύς λόγος έγινε στο περσινό All-Star Game του ΝΒΑ για την απουσία της τηλεόρασης από την διαδικασία επιλογής παικτών από τους αρχηγούς των δύο ομάδων, τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Στέφεν Κάρι. Καταπώς φαίνεται, λοιπόν, αυτό το... λάθος δεν θα επαναληφθεί. Σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν και τους Νιου Γιορκ Τάιμς, η φετινή διαδικασία θα καλυφθεί τηλεοπτικά μετά τη σχετική συμφωνία του ΝΒΑ και της Ένωσης Παικτών!

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ώστε οι αρχηγοί των δύο All-Star ομάδων να επιλέξουν τους συμπαίκτες τους σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της ημερομηνίας στην οποία θα γίνει η εκδήλωση, με πιθανότερες να θεωρούνται η 30ή και η 31η Ιανουαρίου 2019.

Θυμίζουμε ότι ενώ δεν έχει αλλάξει κάτι στην ψηφοφορία για τους All-Stars (οι πέντε βασικοί επιλέγονται από τον κόσμο και οι επτά αναπληρωματικοί από τους προπονητές), αρχής γενομένης από πέρυσι αυτοί που επιλέγουν πως θα μοιραστούν σε δύο ομάδες, είναι οι παίκτες που μάζεψαν τις περισσότερες ψήφους σε κάθε περιφέρεια.

Photo credits: AP Photo/Chris Pizzello

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ